Noi soluții Palfinger ce ușurează munca de zi cu zi

MEq
By MEq octombrie 26, 2018 13:05

Noi soluții Palfinger ce ușurează munca de zi cu zi

Ca forță motrice a transformării și inovării, Palfinger contribuie la modelarea viitorului prin noi abordări, servicii și soluții de produse inovatoare. Iată unele dintre ultimele noutăți de anul acesta ale renumitului producător.

Palfinger urmează să lanseze noi modele din seria TEC în 2019. Însă până atunci, anul acesta la IAA, modelele PK 37.002 TEC 7 și PK 35.002 TEC 5 au fost prezentate în premieră. La fel ca toate modelele din seria TEC, macaralele dispun de sisteme de asistență inovatoare și de o mare diversitate de variante de echipamente. Cea mai recentă macara heavy-duty – PK 135.002 TEC 7 – a fost prezentată vizitatorilor târgului IAA, în septembrie. În plus, cârligul PH T 20 TEC 5 și noul model premium din gama de skiploadere, PS T 14 TEC 3, s-au numărat printre prezențele de la IAA 2018, la fel ca și prima platformă electrică de acces la înălțime produsă de Palfinger – P 370 KSE.

Prima platformă electrică de acces Palfinger: P 370 KS E
Aceasta a fost unul dintre punctele de atracție de la IAA 2018. P 370 KS E este un produs premium Palfinger. Este silențioasă, eficientă și are zero emisii, fiind ideală pentru lucrările în ture de noapte și în zone închise (indoors), precum și pentru șantierele de construcții din zonele urbane. Noile componente, precum motoarele electrice cu pompe hidraulice, setul de baterii cu sistem integrat de încărcare și sistemul inteligent de management al energiei, formează inima noii platforme de acces cu alimentare electrică. P 370 KSE combină un sistem de acționare diesel cu unul electric, ceea ce înseamnă că oferă performanțele și durata de viață ale unui motor diesel la costuri de operare reduse.

Premieră pentru două noi modele din seria TEC: PK 37.002 TEC 7 și PK 35.002 TEC 5
Palfinger a dezvăluit la IAA 2018 alte două inovații din seria TEC. Macaraua PK 37.002 TEC 7, care dispune de un sistem de rotire continuă, este noul vârf al acestei serii de modele și este succesoarea popularului model PK 34002 SH. Oferă toate avantajele unei macarale grele într-o clasă medie. Linia de echipamente TEC 7 înseamnă utilizarea tuturor sistemelor de confort și asistență Palfinger disponibile pentru a ușura viața operatorilor de macarale. De asemenea, a fost prezentat și modelul PK 35.002 TEC 5, echipat cu un sistem de rotire dințat. La fel ca toate macaralele TEC, aceste două modele au la bază profilul P (P-profile), care asigură un sistem de braț extrem de puternic, în ciuda greutății sale reduse.

În segmentul macaralelor grele, Palfinger și-a extins portofoliul cuprinzător, incluzand modelul PK 135.002 TEC 7. Această macara este special concepută pentru a ridica sarcini grele și are o deschidere extrem de mare, oferind totuși o rezervă de sarcină utilă pe camion. Gama variată de aplicații include totul, de la aplicații grele până la lucrări complexe de instalare. PK 135.002 TEC 7 oferă un raport excelent între capacitatea de ridicare și masa totală. Mai multe despre această macara puteți citi AICI.

Prototipul Epsilon Q17Z103TR
Epsilon Q17Z103TR este prima macara Triple-Z din seria Next Epsolution. Prototipul acestei serii a fost prezentat la IAA Commercial Vehicles 2018, la Hanovra. Proiectată special pentru utilizarea împreună cu containere și pentru aplicații de reciclare, aceasta are o rază mult îmbunătățită, de 10,3 m, și per ansamblu este mai ușoara cu 200 kg. O inovație particulară a macaralei Triple-Z este ghidajul complet al furtunului prin interiorul brațului, de la vârf până la baza macaralei.

Noul skiploader Palfinger PS T 14 TEC 3
Noul PS T 14 TEC 3 este modelul premium din gama de încărcătoare cu brațe tip schip. Acest nou model are o capacitate de ridicare de 14 t și este proiectat pentru utilizarea pe șasiu 4×2. O versiune cu o capacitate de ridicare de 18 t va fi disponibilă în curând pentru șasiuri 6×4 și 6×2. Designul compact al încarcatorului cu brațe schip îl face ideal pentru a lucra în zonele urbane aglomerate. Sistemul hidraulic de blocare a platformei containerului, disponibil în trei versiuni diferite, garantează o siguranță maximă în timpul transportului. PS T14 TEC 3 dispune standard de radio telecomandă și poate fi modificat pentru a satisface cerințele clienților, cu diverse opțiuni de comandă. Noul model poate fi echipat și cu sistemul automat de acoperire a containerului Palcover (cu prelată), pentru siguranță suplimentară și confort.

MEq
By MEq octombrie 26, 2018 13:05

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinVisit Us On Pinterest