Yale inovează în termeni de design odată cu stivuitorul cu baterie litiu-ion complet integrată

MEq
By MEq iulie 23, 2020 13:11

Yale inovează în termeni de design odată cu stivuitorul cu baterie litiu-ion complet integrată

Cererea tot mai mare pentru soluții alternative de acționare conduce la dezvoltare și evoluție. Creează oportunități de a găsi noi soluții și câștiguri în designul de produs. Noul stivuitor cu contragreutate Yale Seria ERP25-30VLL este dezvoltat în jurul conceptului de acționare pe bază de baterii litiu-iun integrate, astfel încât să permită optimizarea spațiului din cabina operatorului.

Seria Yale ERP25-30VLL oferă toate avantajele alimentării de la baterii ion-litiu într-un stivuitor cu contragreutate: bateria complet integrată nu necesită deloc întreținere, iar încărcarea îi permite stivuitorului să finalizeze un ciclu dublu de operare, fără a necesita scoaterea și înlocuirea bateriei, spre deosebire de o versiune convențională ce folosește o baterie cu electrolit (plumb-acid).
Întrucât stivuitorul a fost conceput în jurul sursei de alimentare, câștigurile suplimentare la nivelul compartimentului operatorului poziționează seria ERP25-30VLL în avangarda inovației în industria manipulării materialelor.

Focus pe ergonomie
Bateria integrată litiu-ion e poziționată jos în interiorul stivuitorului ERP25-30VLL. Ca urmare, stivuitorul dispune de caracteristici ergonomice de care beneficiază operatorul, care, la rândul său, poate avea o productivitate ridicată. Compartimentul mare, deschis maximizează confortul, oferind spațiu suplimentar pentru picioare. Scaunul cu poziție joasă și podeaua permit urcarea/coborârea ușoară din utilaj, oferind totodată suficient spațiu și la nivelul capului. Spațiul suplimentar permite echiparea cu diferite opțiuni de confort pentru scaun, precum suspensie pneumatică, iar centrul de greutate coborât al stivuitorului aduce o calitate mai bună la condus și un plus de manevrabilitate în viraje.

Flexibilitate în operare
Clienții din domenii de operare medii până la heavy-duty pot beneficia de flexibilitatea de încărcare a seriei ERP25-30VLL. Propulsia electrică este o alegere bună în industriile în care se impun operațiuni fără emisii de noxe în procesul de încărcare. ERP25-30VLL poate fi, de asemenea, utilizat în medii cu temperatură controlată (depozite cu temperaturi de până la -20 °C). Întrucât bateria litiu-ion este conectată direct la sistemul de telemetrie, își poate ajusta performanța în funcție de mediul său de operare. Sistemul de încălzire încorporat menține temperatura bateriei peste 0 °C în timpul încărcării.

MEq
By MEq iulie 23, 2020 13:11

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION