Waratah prezintă capul de recoltare H212

MEq
By MEq iunie 30, 2020 15:21

Waratah prezintă capul de recoltare H212

Noul H212 de la Waratah Forestry Equipment este un cap de recoltare și procesare ușor și agil. Fiind cel mai mic cap de recoltare Waratah, este conceput pentru excavatoare forestiere de 8-16 t sau harvestere pe roți de 16-18 t, oferind o productivitate crescută în lucrări de rărituri timpurii. Multifuncționalul cap de recoltare poate aborda arbori cu lemn de esență tare și moale, dar se descurcă și în aplicații de recoltare multi-tree (mănunchi), procesare sau decojire.

H212 include noua unitate de ferăstrău SuperCut 100S, foarte eficientă, cu sistem îmbunătățit de tensionare automată a lanțului și o întreținere mai ușoară, putând tăia și prelucra arbori cu diametrul de până la 520 mm (20,5 inch). Brațele de elagaj, concepute pentru a asigura o fasonare premium, vin în completarea puterii de alimentare și prindere a brațelor de antrenare, pe tulpini mari sau strâmte. De asemenea, opțiunea de braț de procesare, cu un cuțit superior și inferior decalat, permite ridicarea tulpinilor de la sol sau din tasoane (grămezi) pentru reducerea timpului de procesare.

Designul cu două role al procesorului H212 permite brațelor de antrenare să urmeze cu ușurință tulpinile strâmte sau drepte, asigurând totodată o decojire superioară (atunci când sunt procesorul e dotat cu opțiuni de decojire). Deschiderea largă a rolelor și a cuțitelor de fasonare permite prinderea rapidă a trunchiurilor pentru o productivitate crescută și procese uniforme până la cea mai mică dimensiune. Lungimea brațului și senzorii dubli de măsurare a diametrului asigură precizia de măsurare la toate speciile de arbori.

Capul de recoltare H212 este ideal în lucrări de rărituri în arboretele cu consistență densă. Designul îngust al capului permite o vizibilitate excelentă chiar și atunci când rolele și cuțitele sunt deschise. Caseta de ferăstău permite, de asemenea, o bună vizibilitate pentru realizarea tăierilor, precum și pentru poziționarea prin pivotare, în vederea tăierii.

Noua geometrie a cuțitului atrage în mod natural bușteanul în procesor și asigură o fasonare superioară de la 30 mm până la 360 mm. Această geometrie de alimentare permite menținerea bușteanului atunci când cuțitele se deschid, în timpul alimentării.
Capul de recoltare H212 utilizează sistemul de control TimberRite H-16. Acesta oferă o versatilitate unică prin setări configurabile, pentru o performanță îmbunătățită a capului, productivitate și precizie de măsurare. Sunt disponibilie și diferite opțiuni, pentru adaptarea la aproape orice tip de aplicație din industria modernă de recoltare și procesare a lemnului.

Waratah H212 este disponibil pentru clienții din Europa, Statele Unite, Canada, Australia, Noua Zeelandă, Rusia, regiunea asia-Pacific și America Latină. Waratah este o marcă a John Deere Forestry.

MEq
By MEq iunie 30, 2020 15:21

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION