Waratah a lansat noul cap de recoltare H415HD

MEq
By MEq iulie 15, 2020 21:13

Waratah a lansat noul cap de recoltare H415HD

Waratah Forestry Equipment a prezentat noul H415HD – un cap de recoltare heavy-duty, cu noi caracteristici și opțiuni pentru a se potrivi feedback-ului clienților și cerințelor din cele mai grele aplicații forestiere de recoltare.

Pentru a crește durabilitatea de-a lungul întregii game H de capete, cadrul modelului H415HD (la fel ca și cel de pe H415 și H415X) a fost consolidat în mai multe puncte, pe baza feedback-ului primit din partea clienților – oferind mai multă durabilitate și timpi extinși de funcționare. Greutatea lui H415HD este de 1401 kg – cu 71 kg mai mult decât modelul standard H415.

Caracteristicile standard ale modelului H415HD includ un cadru de înclinare HD cu o placă de oțel mai groasă, știfturi extinse pentru cilindrul superior de înclinare, brațe cu role de avans și cuțite inferioare de elagaj. În plus, motorul de alimentare HD și protecțiile furtunului ajută la creșterea durabilității.

De asemenea, pentru a prelungi durata de viață a barei de ferăstrău și pentru a atenua interferențele în unele aplicații, poziția ferăstrăului a fost modificată pentru a oferi mai mult spațiu între bara de ferăstrău și trunchi. Toate cele trei configurații ale capetelor H415 (standard, HD și X) prezintă acum posibilitatea instalării unei bare de ferăstrău mai late și a unui sistem îmbunătățit de tensionare a lanțului de ferăstrău, pentru a reduce căderea lanțului, uzura barei și a crește productivitatea operațională.

Modelele au, de asemenea, aceeași cutie de ferăstrău de înălțime redusă (30 mm), pentru cioate cu o înălțime mai mică rezultate în urma tăierii și o recuperare mai mare de masă lemnoasă. Acesteia i se adaugă un cuțit inferior cu profil îmbunătățit pentru dimensiuni mai mari ale trunchiului.

Pe lângă faptul că se regăsesc pe H415HD, unele noi caracteristici ale acestui model care pot fi configurate pentru capetele de procesare H415 și H415X. De asemenea, unele sunt compatibile cu capetele de procesare H415 mai vechi și pot fi achiziționate prin serviciul de livrare a pieselor de schimb.

Waratah H415HD este disponibil în prezent pentru clienții din Europa, Statele Unite, Canada, Australia, Noua Zeelandă, Rusia, Asia-Pacific, Brazilia și America Latină.

MEq
By MEq iulie 15, 2020 21:13

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION