Volvo CE și SDLG fac pasul următor în China

MEq
By MEq iunie 18, 2019 18:22

Volvo CE și SDLG fac pasul următor în China

Volvo Construction Equipment (Volvo CE) și SDLG își vor extinde și mai mult colaborarea pentru a accelera creșterea profitabilă. Începând din decembrie 2020, toate excavatoarele de cel puțin 15 tone fabricate pentru piața chineză vor fi reunite sub o singură gamă de produse marca Volvo construite pe baza celei mai noi tehnologii Volvo.

Volvo CE și SDLG fabrică și comercializează separat propriile game de excavatoare, în China. Pentru a accelera și mai mult creșterea în acord cu viitorul standard de emisii China IV, toate excavatoarele de cel puțin 15 tone destinate pieței chineze vor fi reunite într-o singură gamă de produse cel târziu până în decembrie 2020. Aceste produse vor fi construite pe baza celei mai noi tehnologii Volvo și vor purta marca Volvo.

De când Volvo CE a achiziționat 70% din SDLG, în 2007, vânzările nete au crescut de la aproximativ 3 miliarde SEK la 17 miliarde SEK, cu un nivel bun de rentabilitate. SDLG are o poziție puternică pe piața de încărcătoare frontale pe roți și a intrat cu succes pe piața de excavatoare, beneficiind de suport tehnologic din partea Volvo CE.

„Aducerea împreună a operațiunilor noastre din China dedicate excavatoarelor de talie mai mare ne va maximiza capacitatea de a deservi nevoile clienților noștri din China”, a comentat Melker Jernberg, Președintele companiei Volvo Construction Equipment. „SDLG este un mare succes încă de când am început colaborarea, în 2007. Pe fondul creșterii volumului de vânzări pentru ambele mărci și al colaborării noastre tot mai strânse de-a lungul anilor, acesta este un pas înainte firesc pentru noi.”

MEq
By MEq iunie 18, 2019 18:22

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest