Volvo CE actualizează încărcătoarele frontale din seria H (de la L60H până la L350H)

MEq
By MEq mai 11, 2020 11:00

Volvo CE actualizează încărcătoarele frontale din seria H (de la L60H până la L350H)

Încărcătoarele frontale din seria H au fost permanent îmbunătățite pe parcursul duratei lor de exploatare, iar acum Volvo CE vine cu update-uri suplimentare care ajută la reducerea costurilor totale de proprietate.

În 2014, Volvo Construction Equipment (Volvo CE) a introdus încărcătoarele frontale L60H – L220H, urmate (în 2017) de modelele mai mari, L260H și L350H. „De-a lungul anilor ne-am bazat pe experiență și am colaborat strâns cu clienții pentru îmbunătățirea acestor mașini”, explică managerul de produs, Lars Eriksson. „Acum, în 2020, am introdus noi funcții care duc aceste mașini la un nou nivel de eficiență.”

Sistemul de control al forței de penetrare este acum standard pe toate modelele din seria H. Această funcție permite operatorilor să minimizeze deraparea roților și să optimizeze echilibrul între forța de penetrare și funcțiile hidraulice. La rândul său, sistemul ajută la reducerea uzurii anvelopelor și a consumului de combustibil, pentru o umplere mai eficientă a cupei. O nouă funcție opțională de blocare, concepută special pentru aplicații agricole, permite timpi de ciclu mai rapizi pentru modelele L60H-L120H ce lucrează în silozuri.

Monitorul unic Volvo Co-Pilot este acum disponibil pe o gamă mai largă de utilaje – de la L60H până la L350H. Ecranul tactil de 10 inch oferă acces la mai multe aplicații Load Assist (în funcție de modelul utilajului) pentru optimizarea performanței operatorului și eficiență pe șantier.

Sistemul de monitorizare a presiunii în anvelope oferă operatorilor informații în timp real despre condițiile anvelopelor utilajului. Prin monitorizarea presiunii și temperaturii individuale a anvelopelor, sistemul ajută la economisirea de combustibil, prelungirea duratei de viață a anvelopelor și evitarea daunelor, reparațiilor și a timpilor de inactivitate. De asemenea, a fost adăugată o aplicație Map (hartă), astfel încât operatorii să aibă o mai bună vizibilitate și înțelegere a șantierului și a situațiilor de trafic de pe el în timp real. Tot noi sunt și alte aplicații precum Meteo, Calculator și Notes – funcții ce se comportă similar cu cele regăsite pe un smartphone și sunt preinstalate în Volvo Co-Pilot.

Concepută pentru a ajuta la încărcarea cantității optime de material, aplicația de cântărire la bord (On-Board Weighing app) a fost actualizată pentru a include două noi moduri – stocare și procesare –, adaptând layout-ul și informațiile afișate în funcție de sarcina manipulată. Pentru mai mult confort și siguranță, atât camera retrovizoare, cât și sistemul de detectare radar afișează acum imagini pe ecranul Volvo Co-Pilot. Pentru suportul operatorilor, Volvo CE a introdus și o aplicație de Operator Coaching. Acest instrument este conceput pentru a îmbunătăți performanțele operatorului, oferind îndrumări pentru a exploata la maximum încărcătoarele frontale Volvo și pentru a reduce costurile de operare.

În ceea ce privește service-ul, au fost adăugate mai multe noi actualizări Seriei H. În primul rând, intervalul de schimbare a uleiului de motor s-a extins (va fi de 1.000 de ore, ca standard pentru modelele din seria H echipate cu motoare Stage V, începând cu aprilie 2020). De asemenea, au fost instalate noi mânere pe ambele părți ale contragreutății mașinii, pentru facilitarea accesului la punctele de service. Această caracteristică este standard pe modelele L150H până la L260H. Un conector rapid pe rezervorul hidraulic va fi acum montat ca standard pe toate modelele din seria H, pentru umplerea rapidă și mai ușoară cu ulei hidraulic. Iar clienții care specifică opțiunea de ulei hidraulic biodegradabil beneficiază acum de un interval extins de schimbare – dublat la 8.000 de ore. În fine, pe modelele L150H până la L260H, va fi disponibilă o nouă opțiune de montare rapidă, ce permite schimbarea curată și rapidă a uleiului de motor (în cel puțin 15 minute), eliminând vărsarea uleiului și contaminarea.

MEq
By MEq mai 11, 2020 11:00

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION