Vögele prezintă noua și, totodată, cea mai mică grindă cu lățimi extensibile, AB 200

MEq
By MEq decembrie 21, 2020 18:26

Vögele prezintă noua și, totodată, cea mai mică grindă cu lățimi extensibile, AB 200

Cu o lățime de bază de doar 1,1 m, cea mai mică grindă a producătorului german completează perfect gama de aplicații a finisoarelor din clasa Mini, SUPER 700 (i) și SUPER 800 (i).

Fiecare centimetru contează atunci când se execută lucrări de pavare pentru alei înguste, între șinele de tramvai sau pe zonele de sosea frezate. Acum, Joseph Vögele AG oferă grinda extensibilă AB 200 pentru astfel de cazuri. Are o lățime de bază de doar 1,1 m și se extinde hidraulic până la 2 m. Astfel are o lățime de bază cu 10 cm mai îngustă decât modelul existent AB 220 și facilitează proiectele de pavare de înaltă precizie în condiții extrem de înguste. Folosind un sistem special pentru reducerea lățimii de pavare, utilizatorii pot implementa, de asemenea, lățimi de pavaj de doar 0,5 m, dar pot obține și o lățime de pavare de până la 3,2 m folosind extensii cu șuruburi.

Modelul AB 200 extinde aplicațiile potențiale pentru finisoarele din calasa Mini și oferă constructorilor de drumuri în construcții urbane și amenajare teritorială mai mult spațiu de manevră decât înainte. Împreună cu modelul AB 220 (ceva mai mare), Vögele acoperă toată gama de lățimi de pavare pentru proiecte de construcții mici. Producătorul oferă noua grindă în două variante de compacte: AB 200 V cu vibratoare, pentru finisorul SUPER 700 (i), și AB 200 TV cu maiuri compactoare și vibratoare, pentru finisorul SUPER 800 (i).

Grinda potrivită pentru fiecare aplicație
Noua grindă AB 200 este cea mai mică de la Vögele. Ca grindă cu lățime extensibilă, este flexibilă și adecvată în special pentru situatiile de schimbare a lățimilor de pavare. Cu un total de 12 grinzi extensibile și fixe și lățimi de pavare de la 0,5 la 18 m, producătorul german oferă grindă potrivită pentru fiecare aplicație de construcții de drumuri. „Dezvoltăm produsele noastre în strânsă colaborare cu clienții și credem că avem soluția ideală pentru fiecare cerință”, spune Bastian Fleischer, manager de produs la Joseph Vögele AG. „După ce am lansat cea mai mare grindă, SB 350, cu ocazia expozitiei Bauma 2019, acum inchidem cercul în partea mică a gamei noastre cu modelul AB 200.”

MEq
By MEq decembrie 21, 2020 18:26