Versatilul forwarder Logset 5F GT a fost modernizat

MEq
By MEq iunie 29, 2020 17:22

Versatilul forwarder Logset 5F GT a fost modernizat

Compactul utilaj forestier de transport Logset 5F GT de 12 tone este cel mai vândut forwarder Logset din Finlanda, țările baltice și Franța. Masa proprie redusă și puterea ridicată fac acest utilaj potrivit pentru transportul masei lemnoase în operațiuni de rărituri și lucrări mai mici de tăiere. Conform feedback-ului clienților, acest forwarder este unul de top, mai ales când vine vorba de lucrări de tăiere în zone cu teren moale. Acum, acest model a fost reînnoit.

Modelul actualizat de utilaj folosește un motor diesel AGCO Power 49 LFTN cu 4 cilindri, conform cu ultimele norme europene de emisii Stage 5. Noul motor dezvoltă o putere mai mare cu aproximativ 20 hp decât modelul anterior (mai exact, 140 kW în loc de 127 kW).

Radiatorul este mai eficient și răcește mai bine sistemul hidraulic. Un ambreiaj hidraulic controlat electric pentru ventilatorul radiatorului este standard. Ca urmare a noilor modificări, forwarderul este mai acum silențios. De asemenea, noul motor LFTN este mai ușor de întreținut.

„Toate actualizările au fost făcute pe baza feedback-ului și ideilor de dezvoltare de la clienții și dealerii noștri. Rezervorul DEF de 30 de litri este acum din plastic și poate fi regăsit sub noua trapă frontală din partea dreaptă. Rezervorul are un capac mare înfiletabil ce ușurează realimentările fără vărsarea lichidului. Acesta este doar un exemplu al îmbunătățirilor pe care le-am făcut pentru a ușura viața de zi cu zi a operatorilor”, a spus inginerul de design, Mika Myllymäki.

Sistemul hidraulic al utilajului a fost dezvoltat în continuare, iar macaraua este dotată acum cu o supapă Parker 220. Forwarderul este livrat cu o macara Mesera 83 ale cărei linii hidraulice (furtunuri) sunt integrate (ca dotare standard).

MEq
By MEq iunie 29, 2020 17:22

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION