Vehicule multifuncționale Reform pentru sectorul municipal

MEq
By MEq octombrie 12, 2020 13:26

Vehicule multifuncționale Reform pentru sectorul municipal

În sectorul municipal întotdeauna este multă treabă de făcut. Iar modelele Muli T10 X și Muli T10 X HybridShift, de la producătorul austriac Reform, sunt vehicule potrivite pentru aceste aplicații.

Ca vehicul multifuncțional, Muli se potrivește perfect pentru toate sarcinile municipale. Având posibilitatea de a atașa o mare varietate de echipamente, Muli este un vehicul cu adevărat versatil. Dacă pe timp de iarnă, vehiculul Muli e pe drum, echipat cu un plug de zăpadă și sărăriță, primăvara, mașina se adaptează rapid cerințelor de sezon, fie că este vorba de o automăturătoare, o combinație de suprastructură basculabilă/macara sau un sistem de cârlig hidraulic pentru containere. Posibilitățile sunt diverse.

În plus, producătorul specializat în tehnologia municipală oferă și sarcini utile mari în dimensiuni compacte, o suprafață mare de încărcare și o manevrabilitate ridicată datorită direcției integrale. Dar acestea sunt doar câteva dintre atributele care disting cele două modele Muli T10 X și Muli T10 X HybridShift.

Cele două modele sunt propulsate de un motor turbo-diesel ce respectă ultimele standarde de emisii Stage V. Cu o putere de 80 kW (109 hp), motorul are un cuplu de 420 Nm la 1100 rpm. Creșterea cuplului cu 43% este evidentă în special datorită puterii mari de tragere. Chiar și pornirea în rampă, sub sarcină maximă, devine un lucru banal, aspect susținut și de frâna proporțională cu resort (în dotarea standard), care permite o eliberare foarte sensibilă a frânei.

O cutie de viteze manuală 16/8 echipează standard modelul Muli T10 X. Pentru Muli T10 X HybridShift este disponibilă o transmisie hidromecanică; aceasta combină avantajele unei transmisii hidrostatice, în modul de lucru, cu cele ale unei transmisii mecanice, în modul ”road”. Caracteristica specială este că cele două tipuri de transmisii pot fi operate independent una de cealaltă, combinând astfel cele mai bune calități regăsite la ambele, pentru fiecare sarcină de lucru.

Nici confortul nu este neglijat. Ambele vehicule sunt echipate cu suspensie hidropneumatică cu controlul nivelării mașinii, ce asigură un confort ridicat la conducere în toate aplicațiile. Cabina ergonomic configurată reduce gradul de oboseală în timpul lucrului și oferă permanent cea mai bună vizibilitate asupra atașamentelor de operare.

Nu în ultimul rând, când vine vorba de întreținere și service, vehiculele municipale Reform lasă profesionistul să vorbească de la sine. Cabina rabatabilă standard și panoul frontal pentru inspecția zilnică a motorului reduc costurile și timpul de întreținere, ceea ce se reflectă pozitiv la nivelul bugetului.

MEq
By MEq octombrie 12, 2020 13:26

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION