Valla a introdus o nouă macara electrică pick-and-carry de 8 t capacitate

MEq
By MEq noiembrie 4, 2019 20:20

Valla a introdus o nouă macara electrică pick-and-carry de 8 t capacitate

Producătorul de macarale mobile industriale specializate, Valla, își continuă programul de înnoire a propriei game produse. După ce în aprilie, la Bauma Munchen, a lansat noul model V70R, Valla a prezentat acum cea mai recentă macara electrică pick-and-carry, V80R, de 8 tone capacitate.

Noua macara V80R complet electrică împarte multe dintre caracteristicile sale cu modelul V70R, inclusiv telecomanda radio, tracțiunea față și capacitățile excepționale de ridicare și transport. Ceea ce o diferențiază complet de concurență sunt dimensiunile sale foarte compacte. Lățimea totală de doar 1,4 m este cea mai bună din clasa sa și similară sau mai mică decât a celor din clasa de 5,5 – 6,0 tone, permițând manipularea sarcinilor mult mai grele în medii industriale cu acces limitat.

Noua Valla V70R, la Bauma 2019

O baterie cu electrolit de 80V și 560Ah cu reumplere automată cu apă asigură puterea pentru motorul electric de 4,2 kW care acționează roțile față, cu anvelope de diametru mare 250-15. De asemenea, sunt disponibile și anvelope albe non-marking (care nu lasă urme). Macaraua poate aborda o pantă maximă este de 14 grade, iar viteza de deplasare se înscrie în intervalul 0 – 6 km/oră.

Anvelopa spate dublă (twin) 23×9-10 oferă un unghi de direcție de 180 de grade pentru o rotație a spatelui pe o rază de numai 2,8 m. Capacitățile excepționale de ridicare se datorează puternicului braț cu trei secțiuni. Cu un unghi maxim de 70 de grade, V80R atinge o înălțime de până la 9,4 m cu capacități de ridicare de până la 2,5 tone. Deschiderea maximă măsurată din centrul roților față este de 5,5 m, cu capacități de până la 1,8 tone. Brațul are, de asemenea, și unghiuri negative de până la -10 grade (utile în special pentru clienții care doresc fixarea opțională a unui atașament cu furci cu auto-nivelare). Pentru o rază mai mare, se oferă un vârf rabatabil hidraulic (offset) de 2 m lungime și 3 tone capacitate. Capacitățile maxime de ridicare sunt obținute prin deschiderea barei hidraulice transversale de stabilizare, situată în partea frontală și oferită ca echipament standard.

Noua macara pick-and-carry V80R este ușor transportabilă datorită proporțiilor sale. Contragreutatea standard de 2,6 tone se demontează ușor, reducând masa nominală netă a utilajului la sub 5 tone. Noua Valla V80R reprezintă cu mândrie compania care a inventat macaralele industriale specializate cu braț telescopic.

MEq
By MEq noiembrie 4, 2019 20:20

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION