Utilajele Gradall TrackStar pentru întreținerea căilor ferate, acum cu noi opțiuni

MEq
By MEq noiembrie 7, 2019 21:51

Utilajele Gradall TrackStar pentru întreținerea căilor ferate, acum cu noi opțiuni

Gradall Industries a introdus o serie de opțiuni noi, extrem de productive pentru utilajele sale de întreținere a căilor ferate TrackStar – acestea reprezentând combinația ideală de mobilitate și versatilitate prin abordarea unei game largi de lucrări de întreținere și construcții pentru căile ferate naționale și municipale, sistemele de tranzit urban și alte activități ce implică lucrări directe de construcții și reparații. De altfel, producătorul american (probabil singurul care mai fabrică excavatoare cu braț înclinat) și-a expus soluțiile și cu ocazia târgului Bauma, din aprilie.

Avantajele brațului Gradall
Modelele TrackStar se remarcă prin abilitățile designului de braț telescopic înclinabil Gradall. Cu o capacitate de înclinare completă a brațului de 220 de grade, utilajele Gradall pot folosi eficient o serie de atașamente pentru a construi și repara trecerile la nivel cu cale ferată, a curăța liniile de alunecările de teren, a înlocui șine, a împrăștia balast și a îndepărta copacii și vegetația ce interferează cu calea ferată.

Pentru o și mai mare versatilitate de poziționare a atașamentului, Gradall oferă opțional o cuplă hidraulică pe modelele TrackStar cu rotire continuă la 360 de grade și o mișcare de înclinare suplimentară de 110 grade, permițând operatorilor să poziționeze atașamentele cu mai multă precizie și în mai multe locuri decât alt utilaj de întreținere. Noua cuplă poate lucra o gamă largă de atașamente destinate creșterea eficienței de întreținere a căilor ferate.

Raza scurtă spate a utilajului de bază Gradall și brațul telescopic cu profil redus creează un profil compact al întregului ansamblu, ceea ce permite mașinilor Gradall să lucreze eficient sub poduri și în tunelurile în care nu se pot folosi brațe articulate.

Avantajele dictate de mobilitate
Gradall este renumit la nivel mondial pentru excavatoarele sale cu roți ce pot circula atât pe autostrăzi, cât și pe teren accidentat. Utilajele Gradall TrackStar pot fi deplasate rapid către trecerile la nivel cu cale ferată, acolo unde sunt poziționate apoi pe șine. Sistemul de deplasare pe șine folosește ghidaje pentru poziționarea utilajului pe șine și folosește apoi anvelopele pentru a se pune în mișcare. Utilajele au o siguranță suplimentară a frânelor, precum și o stabilitate excelentă care le permite să lucreze pe ambele părți ale căii ferate, fără a necesita stabilizatoare.

Gradall oferă modele TrackStar în diferite dimensiuni și capacități, proiectate în două tipuri de șasiu pentru a satisface nevoile variate de mobilitate off-rail:
– Modelele rapide (XL 4130V și XL 5130V) ce pot fi conduse pe autostrăzi cu viteze de până la 96 km/h (pe autoșasiu de camion).
– Modelele on/off road (XL 3330V și XL 4330V) care se pot deplasa eficient pe drumuri și pe șine cu viteze de până la 32 km/h.

Printre caracteristicile standard ale cabinei se regăsesc: aer condiționat, geam frontal detașabil, scaun reglabil și un comutator pentru selectarea tiparelor de joystick Gradal, SAE sau Deere. Mașinile cu șasiu de viteză includ transmisie automată. Modelele TrackStar folosesc un singur motor Volvo Penta Tier 4f, cu puncte de întreținere de rutină ușor de accesat.

MEq
By MEq noiembrie 7, 2019 21:51

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION