Untha XR – profesionistul din sectorul tocării deșeurilor metalice

MEq
By MEq septembrie 8, 2020 12:34

Untha XR – profesionistul din sectorul tocării deșeurilor metalice

În seria XR, tehnologia de tocare Untha propune un sistem de mărunțire eficient din punct de vedere energetic, performant, rezistent la uzură și ușor de întreținut, pentru o gamă largă de aplicații. Una dintre zonele de utilizare ideale pentru seria XR este mărunțirea într-o singură fază a deșeurilor metalice.

Unul dintre motivele pentru care tocătorul Untha XR este predestinat procesării metalelor este conceptul său unic de acționare, construit în jurul eficienței energetice și al performanțelor ridicate. Datorită rotorului cu turație lentă, acest utilaj cu un singur arbore previne acumularea temperaturilor ridicate în camera de tăiere, protejând astfel operatorul, utilajul și instalația în ansamblu.

Disponibilitate ridicată, randament ridicat
Seria XR este robustă și rezistentă la uzură, asigurând un nivel ridicat de disponibilitate și timpi minimi de nefuncționare. Utilajul este deosebit de rezistent datorită conceptului de mărunțire cu un singur arbore, care oferă o dimensiune predefinită a granulelor dintr-un singur pas, asigurând o rată ridicată a materialului obținut. Dimensiunea materialului de ieșire poate fi ajustată în funcție de necesitate, utilizând o gamă de site diferite. Combinația dintre un motor sincron cu funcționare lentă și o cuplă de siguranță protejează utilajul de daune. Bucățile ușoare de metal sunt transportate către rotor și împinse în jos, îmbunătățind astfel capacitatea de trecere. Un mecanism suplimentar de protecție împotriva uzurii crește disponibilitatea rotorului și reduce costurile de întreținere.

Curățare și întreținere ușoare
Tocătorul XR este deosebit de ușor de utilizat. Ușa de ieșire pentru materialele ce nu pot fi tocate este ușor de deschis și curățat înainte de fiecare lot, reducând la minimum contaminarea materialului finit. Piesele de schimb sunt, de regulă, disponibile în 48 de ore, iar opțiunea de întreținere de la distanță asigură funcționarea fără probleme a instalației.

Untha Eco Power Drive
Costurile minime de operare combinate cu performanța maximă fac din tocătoarele din seria XR parteneri puternici în aplicațiile de reciclare. Conceptul „Untha Eco Drive” (eficient din punct de vedere energetic) reduce consumul de energie cu 75% comparativ cu opțiunile standard de acționare diesel-hidraulică. Acesta protejează mediul și reduce nivelul de zgomot, asigurând și sănătatea operatorilor.

Mobil sau staționar
Un alt avantaj important al clasei XR este acela că utilajele sunt disponibile într-o versiune staționară și una mobilă. Acest lucru le face deosebit de versatile și oferă firmelor de prelucrare a metalelor o flexibilitate maximă, precum și facilitarea integrării în fabricile existente. Principiul general al Untha este de a oferi o soluție personalizată pentru fiecare cerință a clientului. Un mare bonus al producătorului austriac premium Untha, cu sediul în Kuchl bei Salzburg, este că potențialii clienți pot încerca un tocător mobil XR în propriile stații de procesare, folosind propriul material.

MEq
By MEq septembrie 8, 2020 12:34

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION