Un mulcer ușor, eficient și flexibil – Prinoth M450s

MEq
By MEq noiembrie 20, 2019 22:56

Un mulcer ușor, eficient și flexibil – Prinoth M450s

Producătorul german Prinoth este recunoscut pentru tractoarele sale șenilate, însă produce și o gamă largă de echipamente pentru sectorul forestier. Prin divizia sa Vegetation Management și ca producător de top, pentru care ultimele dezvoltări și inovații în agricultură și management forestier sunt prioritare, Prinoth investește continuu în dezvoltarea de produse de înaltă calitate, M450s fiind cel mai recent mulcer din portofoliul său.

Dezvoltat pentru o gamă de vehicule purtătoare cu puteri cuprinse între 80-150 hp, M450s este un cap de mulcire compact și puternic pentru o varietate de aplicații de defrișare și curățare a terenului. Cu funcția „Plug and Mulch”, M450s este pregătit pentru o instalare simplă pe orice model de miniîncărcător (skid steer). Furtunurile hidraulice cu fittinguri standard sunt incluse în pachet și livrate din fabrică. Mulcerul M450s își datorează puterea unui motor hidraulic Rexroth de 107 cmc. O nouă curea de transmisie trapezoidală transferă puterea direct către rotor.

Sistemul Bite Control
Rotorul combină sistemul de control al pasului (BCS) cu două tipuri de unelte de tăiere (ciocane). Indiferent că sunt ciocane din oțel sau din carbură, ansamblul rotor-BCS este optim echilibrat pentru o uzură mai mică a rulmenților și o turație mare, ceea ce înseamnă o productivitate ridicată și o finisare perfectă.

În plus, oferă o vizibilitate perfectă la sol pentru o linie vizuală bună și sigură către zona de lucru și mașină. Gentrul de greutate este aproape de utilajul purtător, astfel fiind mai ușor de manevrat și prezentând un risc mai mic de înclinare sau răsturnare. Pentru mai multă siguranță, M450s are în partea de sus a carcasei benzi antiderapante și două trepte pentru un acces sigur spre utilajul purtător (tractor, miniîncărcător).

Prinoth a realizat un produs complet nou, care îi extinde gama de mulcere pentru încărcătoare frontale și vehicule hidraulice. Noul M450s a fost lansat pentru prima dată în America de Nord la TCI Expo, în Carolina de Nord. Lansarea produsului în Europa a avut loc în primăvara acestui an.

Cunoscută anterior sub denumirea AHWI, compania Prinoth Vegetation Management este localizată în Herdwangen, Germania și reprezintă a treia și cea mai nouă divizie a Prinoth, care produce, de asemenea, echipamente de bătut zăpada și vehicule șenilate. Cu robustele sale tractoare șenilate, cu puteri între 200 și 640 hp, și cu performantele mulcerele forestiere, Prinoth Vegetation Management oferă soluții durabile pentru curățarea terenurilor în urma defrișărilor și pregătirea zonelor pentru reîmpădurire, curățarea terenurilor de sub liniile de înaltă tensiune și defrișarea loturilor neutilizabile în vederea pregătirii lor pentru agricultură sau împădurire. Utilajele și mulcerele sunt dezvoltate și produse la fabrica din Herdwangen. Prinoth face parte din grupul HTI (High Technology Industries).

MEq
By MEq noiembrie 20, 2019 22:56

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION