Trimble Forestry lansează versiunea 4.2 a software-ului Land Resource Manager

MEq
By MEq mai 5, 2020 12:50

Trimble Forestry lansează versiunea 4.2 a software-ului Land Resource Manager

Trimble Forestry anunță că a lansat o nouă versiune a popularului său software Land Resource Manager (LRM 4.2). LRM 4.2 continuă o extindere continuă a funcționalității pe platforma web LRM, oferind acces la capabilitățile complete de vizualizare și editare de pe orice dispozitiv conectat la Internet. LRM 4.2 este accesibil pe toate browserele web utilizate frecvent.

LRM se află la baza portofoliului de produse din sistemul CFForest, parte a Connect Forest de la Trimble. Soluțiile Connected Forest sunt concepute pentru a îmbunătăți productivitatea și a eficientiza toate operațiunile forestiere. Portofoliul oferă soluții pentru gestionarea întregului ciclu de materii prime: planificare, plantare, creștere, recoltare, transport și prelucrare.

Land Resource Manager (LRM) este o platformă configurabilă și activată spațial, care gestionează activele și activitățile din teren și forestiere. Software-ul LRM poate fi implementat ca o aplicație desktop, web sau mobilă și valorifică puterea tehnologiei ESRI.

MEq
By MEq mai 5, 2020 12:50

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION