Trei noi macarale tot-teren Grove

MEq
By MEq iulie 30, 2019 16:10

Trei noi macarale tot-teren Grove

La Bauma 2019, Manitowoc a lansat o nouă macara în categoria modelelor cu cinci axe, precum și două noi macarale cu trei axe. Andreas Cremer, global product director pentru macarale tot-teren Manitowoc, a declarat că lansarea noilor modele subliniază viteza accentuată de dezvoltare de produse sub sloganul ”The Manitowoc Way” și angajamentul permanent al companiei de a construi macarale ce garantează rentabilitatea investiției.

Cu un braț de 78,5 m, GMK5250XL-1 are cel mai lung braț principal dintre toate macaralele tot-teren cu cinci axe și – conform producătorului – cele mai bune capacități de ridicare din industrie. La fel ca în cazul tuturor macaralelor tot-teren Grove, dispune de suspensie Megatrak și de sistemul de prindere a brațului Twin-Lock. De asemenea, este disponibilă cu funcția de calare variabilă MAXbase pentru o versatilitate mai mare pe șantier.

Opțiunile pentru GMK5250XL-1 includ ambreiajul VIAB turbo retarder, care a apărut întâi pe primul model GMK5250L. Unitatea VIAB permite pornirea și frânarea fără uzură, îmbunătățind manevrabilitatea și confortul operatorului. Pe lângă funcțiile sale de înaltă performanță, macaraua are o amprentă compactă, ceea ce o face ideală pentru utilizarea pe șantiere aglomerate sau urbane.

3 axe
În categoria macaralelor cu trei axe, GMK3060L impune noi standarde și include un braț MEGAFORM puternic, cu șapte secțiuni, de 48 m (braț principal) și o înălțime maximă la vârf de 65 m atunci când este atașat brațul prelungitor. Pentru fermitate și control, macaraua de 60 t dispune de sistemul Crane Control al Manitowoc, cu configurator al brațului, pentru instalarea rapidă și eficientă. Datorită dimensiunilor compacte ale autoșasiului, GMK3060L se poate strecura în locuri înguste, fiind o opțiune excelentă pentru șantierele urbane sau proiectele din zone aglomerate.

Alături de GMK3060L este noul GMK3050-2, un update în oferta de trei axe al modelului GMK3050-1. Macaraua are un braț principal de 40 m, viteze mari de operare și o configurație unică de contragreutate. Motorul și tehnologia sa au fost, de asemenea, actualizate pentru a răspunde celor mai recente cerințe Euromot 5 (care acoperă reglementările Tier 4 Final și Tier 3 din SUA și din restul lumii).

Atât GMK5250XL-1, cât și GMK3060L oferă cea mai compactă amprentă din clasa lor. De asemenea, ambele modele au cele mai bune diagrame de sarcină din clasa lor, în configurația ”taxi” (deplasare pe drumuri), de 12 t pe axă.

MEq
By MEq iulie 30, 2019 16:10

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION