Transpaletul electric Jungheinrich ERC 216zi, distins cu iF Design Award

MEq
By MEq mai 28, 2020 15:47

Transpaletul electric Jungheinrich ERC 216zi, distins cu iF Design Award

La începutul acestui an, Jungheinrich a anunțat că transpaletul electric ERC 216zi a primit prestigiosul premiu internațional iF Design. ERC 216zi este cel mai compact echipament din clasa sa. Datorită bateriei sale Li-ion complet integrată, transpaletul este foarte compact și extrem de manevrabil. Jungheinrich a redus semnificativ lungimea echipamentului prin înlăturarea bateriei care inițial era poziționată între platforma operatorului și mast – un trăsătură comună la echipamentele de generație anterioară.

Având o lungime de 1245 mm, transpaletul ERC 216zi este cu cel puțin 170 mm mai scurt decât echipamentele echivalente ale altor producători, dimensiuni ce fac din el cel mai compact transpalet electric de pe piață. Acesta este unul dintre aspectele care au determinat juriul să-i acorde acest premiul, în categoria Automobiles/Vehicles.

”Uneori trebuie să cauți o abordate total diferită, iar noi am făcut exact așa cu modelul ERC 216zi. Bateria lithiu-ion complet integrată îi oferă echipamentului un design revoluționar. ERC 216zi este ultracompact și extrem de manevrabil. Este transpaletul perfect pentru spațiile înguste din depozite, acolo unde clienții noștri caută să atingă înălțimi mari de operare”, a afirmat Christian Erlach, membru al Consiliului de Administrație Jungheinrich.

În dezvoltarea modelului ERC 216zi, Jungheinrich a acordat o atenție sporită ergonomiei echipamentului. Platforma fixă (post de operare în picioare) asigură suport și confort operatorului – un avantaj important pe durata perioadelor lungi de lucru. Elementele de comandă sunt astfel aranjate încât să permită un control intuitiv al transpaletului. Levierul de comandă electric smartPILOT complet reproiectat permite manevrarea precisă și ușoară a echipamentului, cu o singură mână. Un display de 4 inch oferă o imagine de ansamblu clară. Noul sistem de stocare permite operatorului să-și configureze individual locul de muncă.

Noul transpalet electric ERC 216zi stabilește standardele și în ceea ce privește siguranța. Plafonul de protecție conform standardului DIN ISO 6055 protejează operatorul împotriva obiectelor în cădere. Platforma fixă stand-on cu pereții laterali ficși asigură operatorului o protecție integrală perfectă din trei părți.

MEq
By MEq mai 28, 2020 15:47

Follow & like us

ADVERTISING

OPINION