Torsus Praetorian, primul bus off road heavy-duty, a fost distins cu premiul pentru design Red Dot 2020

MEq
By MEq iunie 9, 2020 14:38

Torsus Praetorian, primul bus off road heavy-duty, a fost distins cu premiul pentru design Red Dot 2020

Lansat în 2018 cu ocazia târgului Hillhead – eveniment destinat utilajelor din industria minieră și de construcții –, bus-ul off road Torsus Praetorian a impresionat încă de la prima apariție. Anul acesta, bus-ul producătorului ceh a fost distins cu premiul Red Dot Award, în categoria ”Product Design”.

Torsus, în parteneriat cu Werkemotion – un studio independent de design industrial – au colaborat în proiectarea vehiculului Torsus Praetorian, primul bus off-road 4×4 din lume. Conceput pentru a transporta personal și echipamente în siguranță, în cele mai dure medii de lucru, bus-ul are la bază un șasiu heavy-duty MAN upgradat și folosește motorizare și transmisie MAN. Echipat cu anvelope off-road Michelin și cu unele părți ale caroseriei acoperite cu vopsea Line-X, Praetorian este proiectat pentru a face față în orice tip teren, în orice condiții, oriunde în lume.

„Este un privilegiu și o onoare pentru noi să primim prestigiosul premiu internațional Red Dot pentru designul remarcabil al Torsus Praetorian. Suntem foarte mândri că acceptăm acest premiu, ce atestă munca dedicată a echipei Torsus și a partenerilor noștri de proiectare de la Werkemotion, care au constribuit la producerea celui mai dur și mai capabil bus off-road din lume”, a declarat Vakhtang Dzhukashvili, fondator și CEO al Torsus.

Partenerii de la Werkemotion au răspuns prin vocea lui Bystrík Míček, CEO și Design Manager al Werkemotion: „Am dori să felicităm Torsus pentru renumitul premiu Red Dot în categoria Design Product. Suntem foarte mândri de colaborarea cu Torsus pentru proiectarea primului bus 4×4 off-road din lume și entuziasmați pentru că au primit, fără îndoială, unul dintre cele mai bune premii de design de produs din lume.”

MEq
By MEq iunie 9, 2020 14:38

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION