Torsus implementează măsuri de protecție anti-COVID-19 pentru pasageri

MEq
By MEq august 28, 2020 13:24

Torsus implementează măsuri de protecție anti-COVID-19 pentru pasageri

Pentru bus-ul heavy-duty off-road Praetorian, Torsus oferă acum pasagerilor protecție împotriva COVID-19 (Coronavirus), cu o nouă opțiune de locuri adaptate ce respectă liniile directoare internaționale de distanțare socială.

Discuțiile cu distribuitorii Torsus din întreaga lume au indicat că, atunci când o mare parte din comunitatea globală a trebuit să facă o pauză, mai multe industrii (precum cea de minerit) au rămas operaționale, însă au trebuit să ofere siguranță pentru personalul său în deplasările către șantierele de lucru.

Pentru a sprijini aceste industrii, Torsus introduce pachetul de distanțare socială „Anti-COVID-19” pentru bus-ul Praetorian. Profitând de configurația interioară modulară a vehiculului, inginerii Torsus s-au putut asigura că pasagerii pot fi transportați în siguranță în timp ce se respectă distanțarea socială.

În autobuzul de 37 de locuri, scaunele cu două rânduri de pe fiecare parte pot fi ușor înlăturate, lăsând loc doar unui singur rând de scaune. Fiecare scaun este încorporat în propria sa capsulă protectoare, fabricată dintr-un plastic transparent de 3,5 mm grosime, modelată special pentru a se fixa pe șinele libere ale scaunului. Atunci când distanța socială nu va mai fi necesară, autobuzul va putea fi ușor readus la capacitatea maximă inițială, fără să rămână orificii inestetice.

Torsus Praetorian a fost conceput pentru a transporta în siguranță personal și echipamente în cele mai aspre medii din lume. Bus-ul are la bază un șasiu MAN upgradat de mare capacitate, cu motoare și transmisii MAN. De la anvelopele off-road Michelin până la vopseaua de calitate militară ce acoperă anumite componente ale caroseriei, Praetorian este proiectat pentru a face față oricărui tip de teren, în orice condiții, oriunde în lume.

MEq
By MEq august 28, 2020 13:24

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION