Timo Ylänen, numit vicepreședinte al diviziei internaționale de utilaje forestiere Deere & Company

MEq
By MEq august 13, 2020 10:28

Timo Ylänen, numit vicepreședinte al diviziei internaționale de utilaje forestiere Deere & Company

Timo Ylänen, director al John Deere Forestry Oy, a fost numit vicepreședinte Worldwide Forestry al constructorului de utilaje Deere & Company. În noua sa funcție, Ylänen va fi responsabil global pentru divizia de utilaje forestiere (atât pentru cele ce folosesc metoda full-tree, cât și cut-to-length) și va fi membru senior al echipei de conducere Construction & Forestry.

În iunie 2020, Deere a anunțat un nou model de operare Smart Industrial ce vizează dezvoltarea sistemelor de producție, soluții tehnologice și capabilități de asistență pe toată durata de viață a produselor sale. Noul model de operare este conceput pentru a genera o valoare adăugată clară pentru clienți și vine în sprijinul rentabilității acestora. În conformitate cu modelul de operare, capitalul de dezvoltare a produselor va fi alocat celor mai promițătoare și mai profitabile tehnologii care conduc la crearea de valoare adăugată pentru clienți, în efortul de a integra inovațiile tehnologice inteligente în producția actuală. De asemenea, structurile organizaționale vor fi reînnoite pentru a veni în sprijinul noului model de operare.

În noua sa funcție, Ylänen îl va avea ca superior direct pe John Stone, președintele Construction & Forestry. Experiența solidă în vânzări și marketing a lui Timo, expertiza în industria forestieră globală și cunoștințele profunde de business sunt atuuri ce stau la baza noilor sale responsabilități. Ylänen își va desfășura activitatea în punctul de lucru din Tampere. De asemenea, Tarja Tuomela, director financiar al John Deere Forestry, a fost desemnată pentru a conduce operațiunile financiare globale ale diviziei forestiere Deere & Company. Și ea își va desfășura activitatea tot din Tampere, Finlanda.

MEq
By MEq august 13, 2020 10:28

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION