Tigercat propune skidder-ul ideal pentru terenuri extreme

MEq
By MEq decembrie 8, 2022 19:52

Tigercat propune skidder-ul ideal pentru terenuri extreme

Capacitățile skidder-ului cu șase roți 635H, cu tracțiune integrală, în aplicațiile forestiere în teren abrupt au fost duse la următorul nivel odată cu integrarea unui sistem de braț pivotant proiectat și construit Tigercat, introdus inițial pe skidderul din seria 635G. Raza de lucru suplimentară și capacitatea de poziționare a graiferului peste senilele antiderapante de pe rotile utilajului măresc productivitatea în lucrările în care deplasarea skidder-ului este limitată de caracteristicile terenului.

Scaunul Tigercat Turnaround 220°, cu a sa capacitate de blocare și de operare a utilajului din orice poziție prin intermediul comenzilor complete, este un atu important în aplicațiile forestiere de colectare și semitârâre a masei lemnoase. Operatorul poate poziționa scaunul în orice unghi orientat spre spate pentru a alinia câmpul vizual cu zona de lucru a graiferului.

Sistemul de pivotare de la baza brațului și-a dovedit fiabilitatea în teren, având componente comune utilajelor cu șenile Tigercat. Pe lângă suprafața de lucru mărită, brațul are o capacitate de ridicare mai puternică în comparație cu unul convențional cu dublă funcție.

Pentru aplicațiile asistate de cablu, skidder-ul poate fi echipat din fabrică cu urechi de cadru pentru ancorare, optim poziționate, și cu direcționarea cablului prin lamă. Urechile de ancorare sunt atașate la structura cadrului în spatele punții față, mai aproape de sarcina utilă.

MEq
By MEq decembrie 8, 2022 19:52