Tigercat lansează mult așteptatul harvester 1165 de dimensiuni medii

MEq
By MEq octombrie 10, 2019 10:37

Tigercat lansează mult așteptatul harvester 1165 de dimensiuni medii

Tigercat 1165 este un utilaj de recoltat de dimensiuni medii, potrivit pentru aplicații de rărituri, tăieri selective și tăieri finale. Având capacități foarte bune de rotire și autonivelare a cabinei, 1165 este potrivit în terenurile cu pante abrupte. Utilajul este disponibil în două configurații de tracțiune: cu șase roți și cu opt roți.

Propulsat de un motor Tigercat FPT N67, harvesterul 1165 este conform cu standardul de emisii Tier 4 final și oferă o economie excelentă de combustibil, într-un pachet simplu și fiabil. Atat opțiunea de motor Tier 4f, cât și cea Tier 2 dezvoltă 210 kW (282 hp) la 2.000 rpm.

Harvesterul cu roți 1165 folosește aceleași componente ale sistemului de rotire ca și modelul mai mare 1185, dar și aceleași componente de oscilare și articulație în secțiunea centrală, utilizate pe forwarderele Tigercat. Noua tehnologie de echilibrare a oscilației active oferă o stabilitate inegalabilă a mașinii chiar și în timpul deplasării. Aceasta permite operarea macaralei în timpul deplasării mașinii, crescând astfel productivitatea.

Macaraua brevetată ER cu deschidere mare este eficientă din punct de vedere energetic și are aceeași acțiune ca o macara paralelă, însă cu o construcție simplificată și intervale de întreținere mai mari. Macaraua de 9 m vine standard pentru capuri de recoltare de până la 1600 kg, iar macaraua telescopică 11 m e destinată utilizării capurilor de recoltare de până la 1100 kg.

Pompele hidraulice ale mașinii și ale atașamentului asigură un debit mare de ulei pentru o putere neîntreruptă și o capacitate multifuncțională. Numeroase componente hidraulice sunt comune cu alte utilaje Tigercat, iar proiectarea eficientă a sistemului hidraulic și a liniilor aferente ajută harvesterul 1165 să aibă o productivitate excepțională și o economie optimă de combustibil.

Cabina silențioasă, confortabilă, proiectată ergonomic îi asigură operatorului o vizibilitate excelentă. Designul macaralei și geamurile mari oferă o vedere clară a zonei de lucru și a împrejurimilor mașinii. Platforma superioară cu rotire continuă la 360° asigură un cuplu puternic de pivotare. Capacitatea de autonivelare este de 24° înapoi, 18° înainte și 18° stânga/dreapta.

MEq
By MEq octombrie 10, 2019 10:37

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION