Tigercat lansează mult așteptata serie H de skiddere

MEq
By MEq august 10, 2020 16:55

Tigercat lansează mult așteptata serie H de skiddere

Avansate, eficiente și sofisticate, tractoarele articulate forestiere cu braț hidraulic cu graifer Tigercat sunt de acum și mai bune, beneficiind de o cabină complet reproiectată și de numeroase îmbunătățiri care îi cresc productivitatea și minimizează timpii de nefuncționare.

Tractoarele articulate forestiere Tigercat din seria H vin acum cu o nouă cabină, mai mare, îmbunătățind totodată întreținerea, fiabilitatea și eficiența. Noua linie de skiddere include lansarea modelelor cu patru roți 620H, 630H și 632H, precum și a celor cu șase roți, 625H și 635H.

Prin reproiectarea postului de operare se asigură cu 20% mai mult spațiu în cabină decât la modelele anterioare din seria E. Suprafata geamurilor a crescut cu 19% oferind o vizibilitate superioară înainte și în spate. Geamurile laterale permit o vedere mai bună a tuturor roților.

Scaunul operatorului cu sistem nou și îmbunătățit Turnaround permite rotirea la 220°. Comenzile cu buton controlează blocarea și deblocarea scaunului în orice poziție. Operatorul are controlul complet asupra tuturor funcțiilor utilajului, inclusiv asupra comenzilor transmisiei. Pivotarea scaunului la 220° îmbunătățește vizibilitatea operatorului, reduce considerabil efortul (încordarea) la nivelul gâtului și permite îi operatorului să iasă din cabină cu ușurință pe ambele părți.

Scaunul cu suspensie pneumatică heavy-duty, cu încălzire și ventilare, menține confortul operatorului pe toată durata zilei. De asemenea, este rabatabil și complet reglabil. Cotierele înclinabile, împreună cu suportul lombar reglabil, contribuie la sporirea confortului. Pentru un plus de siguranță, utilajul e dotat standard cu centură de sigurnață cu prindere în cinci puncte.

Sistemul HVAC (încălzire, ventilație și aer condiționat) complet reproiectat asigură o capacitate de răcire mai eficientă, mai multe orificii de ventilație (cu 50%), ventilator cu turație infinit variabilă și o opțiune de dezghețare automată. Spațiile de depozitare dedicate sunt pe o parte, împreună cu un suport robust pentru telefon și un port de încărcare.

Interiorul include un display LCD tactil de ultimă generație. Comenzile operatorului sunt acum localizate pe cotiere și includ mai multe funcții noi. Butoanele de blocare independenta a diferențialului sunt ușor accesibile de pe joystick, oferind posibilitatea de acționare separată a punții față și spate. Luminile LED de deasupra butoanelor se aprind, făcându-le foarte vizibile atunci când sunt active. De asemenea, este disponibil un buton ”cruise control” ce menține comanda de deplasare.

Toate tractoarele articulate forestiere cu braț hidraulic cu graifer din seria H dispun de sistem hidraulic cu senzor de sarcină, cu supape mai mari și mai eficiente. Capacitatea rezervorului hidraulic a crescut cu 20% pentru performanțe mai bune în pantă. De asemenea, pe modelele 620H, 630H, 632H și 635H puterea a fost crescută. Modelele 620H și 630H sunt acum echipate cu cilindri mai mari la nivelul punții de braț și al brațului. În plus, 625H are cilindri mai mari și la nivelul direcției și lamei frontale – totul pentru a maximiza productivitatea.

Ușile capotei motorului au fost consolidate pentru a rezista la impact. Încuietorile de compresie în stil T se asigură că ușile rămân închise în siguranță. Capacele de sub utilaj folosesc acum șuruburi pivotante pentru deschidere, iar accesul la punctele de scurgere se face printr-un nou capac. Dacă este necesară înclinarea cabinei, noii pini de blocare, suporții reglabili și un cilindru de înclinare mai mare fac munca mult mai simplă. Bateriile, furtunurile de scurgere și cele de umplere sunt acum ușor accesibile de pe treapta din partea stângă. Iar sistemul robust de monitorizare a presiunii în anvelope este acum standard pe toate modelele.

MEq
By MEq august 10, 2020 16:55

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION