Tigercat lansează excavatorul forestier de procesare model 850

MEq
By MEq ianuarie 22, 2020 21:15

Tigercat lansează excavatorul forestier de procesare model 850

Tigercat 850 este un excavator forestier de procesare special, care oferă performanțe deosebite și o economie impresionantă de combustibil. Proiectat special pentru procesarea volumelor mari de lemn stocate la marginea drumurilor forestiere, Tigercat 850 oferă avantaje superioare excavatoarelor convertite pentru aplicații forestiere, printre care un acces mai bun pentru service, o capacitate mai mare de răcire și un sistem hidraulic optimizat al capului de procesare. Motorul Tigercat FPT N67 dezvoltă 159 kW (213 hp) la 2.100 rpm și este conform cu standardele de emisii Tier 2 și Tier 4f.

Sistemul hidraulic eficient cu senzor de sarcină permite funcționarea simultană a utilajului și a capului procesor. Combinația dintre puterea mare și sistemul hidraulic optimizat al capului de recoltare duce la un control receptiv, viteză mare de alimentare și o capacitate ridicată de fasonare (elagaj). Sistemul de rotire de înaltă capacitate cu motoare de rotire asigură un cuplu și o viteză ridicate pentru procesarea de înaltă performanță. Brațul puternic, optimizat, este special conceput pentru procesare și stivuire.

Vizibilitatea operatorului din cabină este excelentă. Designul brațului, curbat la vârf, și stâlpii laterali înguști ai cabinei oferă o vizibilitate optimă pe partea dreaptă. Un sistem integrat de elevare a cabinei împreună cu sistemul de camere video rearVIEW contribuie la vizibilitatea generală a operatorului. Comenzile optim poziționate și ecranul tactil mare cresc ergonomia și monitorizarea utilajului. Nivelurile reduse de zgomot la interior măresc confortul operatorului.

Accesul pentru service este ușor, operatorul putând ajunge fără probleme la motor și la punctele de zilnice de întreținere. Ușile mari și platforma de service oferă acces și la alte puncte de mentenanță. Ușa de pe contragreutate permite accesul la motor din spatele utilajului.

MEq
By MEq ianuarie 22, 2020 21:15

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION