Tigercat își extinde gama de capete de recoltare odată cu noul 568

MEq
By MEq martie 10, 2021 18:59

Tigercat își extinde gama de capete de recoltare odată cu noul 568

Tigercat continuă să-și extindă gama de capete de recoltare cu noul 568, un model robust și productiv cu patru role de antrenare pentru procesarea volumelor de lemn după metoda nord-americană, unde buștenii sunt aduși cu skiddere la marginea drumulurilor forestiere, de unde sunt prelucrați si încărcați în camioane.

Noul cap de recoltare Tigercat 568 oferă o productivitate și o fiabilitate excelente. Hidraulica optimizată maximizează performanța și eficiența, în timp ce componentele robuste și de înaltă calitate asigură fiabilitate pe termen lung. Furtunurile cu diametru mare și supapele de mare capacitate oferă o rezistență amplă pentru a se potrivi cu debitul și puterea hidraulică mai mari ale utilajelor (excavatoarelor forestiere) Tigercat.

Brațele cu cuțite sincronizate și brațele rolei permit operatorului să apuce rapid din grămadă și mențin un contact pozitiv cu trunchiul arborelui atunci când recoltează. Cuțitul frontal și cuțitul fix posterior asigură o fasonare (un elagaj) de bună calitate. Rolele de măsurare cu una sau cu două căi, cu braț pivotant pe orizontală, împreună cu măsurarea lungimii fluxului prioritar, oferă o precizie superioară a dimensiunii.

Sistemul de acționare Autoshift patentat de Tigercat oferă putere suplimentară și aderență atunci când recoltează arbori mari, viteză crescută în lucrul cu arbori mai mici și control manual complet atunci când este necesar. Modelul 568 pornește în 4WD, maximizând forța de antrenare pentru o accelerare mai rapidă și o putere mai mare când procesează arbori mari. Pe măsură ce sarcina scade, capul de recoltare trece automat în 2WD, îmbunătățind eficiența și mărind viteza de avans. Sistemul face fără probleme trecerile înainte/înapoi, fără intervenția operatorului, păstrând în același timp măsurători precise ale lungimii.

Sistemul de control D5
Capul de recoltare 568 folosește sistemul de control Tigercat D5. Acesta permite operatorului să monitorizeze lungimile, diametrele și speciile de arbori în timp real pentru a asigura o productivitate maximă, folosind o interfață de utilizator simplă și intuitivă, dezvoltată chiar de către Tigercat. Sistemul de control Tigercat D5 este disponibil în trei niveluri de control și raportare: Tigercat D5 Prio, Tigercat D5 Prio PC și Tigercat D5 Optimization, permițând operatorilor să adapteze sistemul la nevoile lor.

MEq
By MEq martie 10, 2021 18:59

Follow & like us

ADVERTISING

OPINION