Tigercat își completează oferta de tractoare forestiere cu un nou mulcher de mare putere

MEq
By MEq decembrie 16, 2020 21:03

Tigercat își completează oferta de tractoare forestiere cu un nou mulcher de mare putere

Tigercat adaugă în linia sa de tractoare forestiere modelul 760B, împreuna cu echipamentul de mulcire 4061-30. Noul 760B este un tractor forestier din clasa de 550 hp, ce împarte principalele componente cu bine cunoscutul mulcher pe șenile Tigercat 480B, dar și cu popularul mulcher pe roți M726G.

760B a fost proiectat în principal pentru aplicații de silvicultură. Companiile forestiere trebuie să aibă capacitatea de a curăța în mod eficient resturile forestiere de după recoltare și de a toca cioatele și buturugile. 760B îndeplinește perfect această cerință, utilajul găsindu-și aplicabilitate și în proiecte de curățare a terenurilor pe scară largă sau în proiecte de defrisare sub liniile de inalta tensiune, în jurul magistralelor de petrol/gaze, al căilor ferate etc.

Pe terenurile stabile, bine drenate, un utilaj de mare putere pe roți are multe avantaje, inclusiv viteze de deplasare mai mare, costuri de operare mai mici și capacitatea de a rula un cap de mulcire lat, pentru o mai buna acoperire, creșterea calității și a productivității. Prin atare, Tigercat a proiectat și un echipament (cap) de mulcire de 3 m lătime, care să lucreze perfect cu noul tractor forestier. Noul cap de mulcire 4061-30 are la bază modelul inițial Tigercat 4061 de 2,5 m, cu mai multe actualizări și îmbunătățiri. Astfel, echipamentul de mulcire 4061 de 2,5 m va fi redenumit 4061-25 odată cu introducerea actualizărilor similare la începutul lui 2021.

Tractorul forestier articulat 760B va fi include standard sistem LogOn (sistemul Wi-Fi de la Tigercat pentru monitorizarea utilajelor), alimentare de la nivelul solului și transmisie Tigercat WideRange. Cabina a fost proiectată având în vedere confortul operatorului, cu un scaun cu sistem de încălzire/ventilare, conectivitate audio Bluetooth și comenzi ergonomice.

Tractoarele forestiere pentru mulcire Tigercat oferă o calitate superioară a construcției, o eficiență hidraulică mai mare, ergonomie ridicata pentru operator și un acces mai ușor la componentele și la puncte zilnice de intreținere, comparativ cu utilajele concurente. Rezultatul este un timp de funcționare mai mare și o productivitate crescută.

MEq
By MEq decembrie 16, 2020 21:03

Advertising

SEARCH SOMETHING

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

OPINION