Tigercat a achiziționat ROI, extinzându-se în sectorul procesării materialelor

MEq
By MEq octombrie 15, 2019 14:59

Tigercat a achiziționat ROI, extinzându-se în sectorul procesării materialelor

Începând cu 30 septembrie 2019, Tigercat Industries Inc., cu sediul în Ontario, Canada, a finalizat procedura de achiziție a Ragnar Original Innovations (ROI), din New Hampshire, SUA. Compania americană, înființată de Anders Ragnarsson, produce în prezent utilaje de procesare a materialelor folosite în industriile de construcții, forestieră și de reciclare.

ROI vine cu zeci de ani de expertiză în proiectarea și fabricarea utilajelor de procesare a materialelor, lărgind gama de capacități Tigercat pe piață. Anders Ragnarsson va fi vicepreședinte al diviziei de produse pentru procesarea materialelor. El și echipa sa vor continua să își desfășoare activitatea în locația din Chester, New Hampshire, până la finalizarea noii fabrici din Freemont, New Hampshire.

Linia de produse Carbonizer va fi adăugată imediat gamei Tigercat. Fiind deja un produs disponibil comercial, această tehnologie inovatoare presupune convertirea resturilor lemnoase procesate și neprocesate într-un produs numit Biochar (cărbuni bio). Relativ nouă pe piață, această tehnologie a atras un interes larg din partea sectorului public, dar și a celui privat, în căutare de metode practice pentru reducerea emisiilor de carbon atmosferice. Procesul într-un singur pas reține carbonul și reduce semnificativ volumul de resturi, rezultând un produs util în agricultură.

MEq
By MEq octombrie 15, 2019 14:59

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION