Terex Trucks va prezenta la Conexpo 2020 camioanele articulate TA300 și TA400

MEq
By MEq ianuarie 27, 2020 21:03

Terex Trucks va prezenta la Conexpo 2020 camioanele articulate TA300 și TA400

Producătorul de camioane articulate Terex Trucks va expune la Conexpo 2020 – cel mai mare târg de construcții din America de Nord – modelele TA300 și TA400. Ca parte a familiei Volvo, compania va împărți standul târgului din Las Vegas cu alte mărci ale Grupului Volvo, inclusiv Volvo Construction Equipment, Volvo Trucks și SDLG.

Cu o experiență de aproape 70 de ani în dezvoltarea și construirea de camioane de transport robuste și fiabile, menite să maximizeze productivitatea și rentabilitatea investițiilor clienților, Terex Trucks este gata să se prezinte la Conexpo ca expert în sectorul camioanelor articulate. Vizitatorii vor putea să arunce o privire mai atentă asupra modelulor TA300 și TA400 și să descopere investițiile și îmbunătățirile semnificative aduse acestora de la achiziționarea Terex Trucks de către Volvo Construction Equipment (Volvo CE), în 2015.

ADN-ul Terex Trucks
„America de Nord a fost întotdeauna o piață puternică pentru noi, așa că așteptăm cu nerăbdare să ne întâlnim clienții actuali și viitori din regiune”, a spus Paul Douglas, directorul general al Terex Trucks. „O parte importantă a mașinilor pe care le producem la fabrica noastră din Motherwell, Scoția este distribuită către clienții noștri din toată America de Nord. Ca producător, dorim să ne dezvoltăm businessul în America de Nord, ajungând la noi clienți și lucrând cu rețeaua noastră puternică de distribuitori din regiune (care în prezent numără 40 de dealeri) pentru a oferi servicii și mai bune. Suntem experți în camioane articulate și suntem compania potrivită în care clienții să investească datorită fiabilității, durabilității și costului total de proprietate scăzut. Iar acum e mai potrivit ca niciodată pentru a investi într-un camion Terex Trucks!”

Pe scurt
Pe piața din America de Nord, TA300 și TA400 sunt comercializate cu o garanție de trei ani, sistem telematic și întreținere planificată inclusă standard. Un exemplu al îmbunătățirilor recente pe care Terex Trucks le-a adus este upgrade-ul modelului TA300. De la începutul anului trecut, TA300 include o nouă transmisie, ceea ce duce la îmbunătățiri ale eficienței, performanței, productivității și confortului operatorului, comparativ cu modelul anterior (utilizat în același tip de aplicație).

Modelul de 28 de tone oferă o îmbunătățire cu 5% a eficienței consumului de combustibil, o creștere a vitezei de deplasare cu 5 km/h (până la 55 km/h) și o îmbunătățire a intervalului schimbului de ulei de la 1.000 la 4.000 de ore. În plus, transmisia vine acum cu opt trepte de viteză înainte și patru trepte de marșarier, pentru o schimbare mai lină a vitezelor și un nivel mai ridicat de confort pentru operator. Toate acestea înseamnă productivitate, timpi de ciclu mai rapizi, costuri mai mici per tonă și reducerea emisiilor de carbon.

De asemenea, modelul TA300 este echipat cu o suspensie frontală independentă, pentru un confort mai mare la condus, suspensie ce permite și un control excelent al tracțiunii și o productivitate maximă în cele mai dificile condiții de lucru.

TA400 este modelul mai mare de la Terex Trucks, cu o sarcină utilă maximă de 38 de tone și o capacitate de 23,3 m³. Propulsat de un motor performant și eficient, care dezvoltă o putere de 331 kW (444 hp), TA400 este proiectat pentru a răspunde celor mai extreme cerințe, în cariere, mine și proiecte de construcții de anvergură. Transmisia planetară asigură o schimbare fină și eficientă a vitezelor pentru un consum optim de combustibil și un cost redus de operare. Punctele de verificare amplasate la nivelul solului și cabina complet înclinabilă, precum și capota cu deschidere electronică, asigură o întreținere ușoară și timpi maximi de disponibilitate.

MEq
By MEq ianuarie 27, 2020 21:03

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION