Terex Cranes prezintă noua macara turn flat top CTT 172-8

MEq
By MEq ianuarie 29, 2020 16:33

Terex Cranes prezintă noua macara turn flat top CTT 172-8

La finele anului 2019, Terex Cranes a lansat noua macara turn flat top CTT 172-8 din clasa de 8 t. Acest nou model prezintă performanțe îmbunătățite grație încorporării ultimelor funcții și tehnologii.

Brațul poate varia ca lungime între 25 și 65 m și este construit din secțiuni modulare din 5 în 5 m. Diagrama de sarcină a lui CTT 172-8 este foarte competitivă, macaraua putând ridica o sarcină maximă de 8 t și până la 1,71 t la vârf, în lungimea maximă de braț de 65 m. Prin simpla apăsare a unui buton, funcția Terex Power Plus (TPP) permite temporar o creștere a capacității de ridicare cu cca. 10%.

Cabina ergonomică S-Pace – cu o mare suprafață vitrată, sistem de aer condiționat și scaun complet reglabil – asigură confortul necesar pentru turele lungi de lucru. Operatorul are controlul deplin și ușor al macaralei datorită comenzilor multifuncționale prin joystick, cu cursă scurtă, și display-ului mare tactil de 7 inch.

Macaraua este echipată cu comenzi electronice avansate, beneficiind, pe lângă funcția Terex Power Plus, și de alte sisteme precum Easy Setup sau Terex Power Match și fiind pregătită pentru instalarea sistemului Anti-Collision and Zoning (anticoliziune și perimetru). Vitezele de ridicare, rulare și cea a căruciorului sunt proiectate îi ajută pe operatori să poată deplasa și poziționa sarcinile grele în mod eficient și precis. Noul sistem de control al macaralei oferă opțiuni de configurare extinse, permițând modelului CTT 172-8 să se adapteze eficient și rapid diferitelor nevoi de șantier.

Noua tehnologie Terex Slewing îmbunătățește controlul macaralei în condiții variate de șantier, reglând capacitatea de reacție a macaralei la preferințele operatorului sau, de exemplu, la condițiile de mediu (vânt). Modelul oferă trei opțiuni de șasiu (de la entry level la performance), cu selecții de bază de 3,8 m, 4,5 m și 6 m. Noua macara poate fi configurată cu turnuri TS21 și TS16, cu lățimi între 1,6 și 2,1 m, astfel încât clienții să poată gestiona eficient inventarul componentelor. În funcție de turnul și configurația șasiului, noua macara CTT 172-8 oferă o autonomie maximă sub cârlig de până la 73 m (C25). În plus, pentru înălțimi mai mari sunt disponibile sisteme de urcare externe și interne.

Optimizate pentru transport, toate segmentele de turn sunt preasamblate cu scări rezistente din aluminiu, pentru o instalare eficientă. Fiecare secțiune cu braț are o linie independentă de siguranță (lifeline) pentru a crește siguranța lucrărilor desfășurate la înălțime, iar pasarelele galvanizate au o durată de exploatare crescută.

Macaraua poate fi echipată cu platforma opțională T-Link pentru controlul de la distanță al datelor flotei de macarale, oricând și de oriunde prin intermediul unei pagini web, crescând astfel eficiența și reducând costurile. Cantitatea mare de date în timp real și varietatea de analize se pot vizualiza pentru evaluarea performanței flotei.

MEq
By MEq ianuarie 29, 2020 16:33

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION