Terex Cranes a lansat prima sa macara turn cu braț înclinat hidraulic: modelul CTLH 192-12

MEq
By MEq ianuarie 9, 2020 20:34

Terex Cranes a lansat prima sa macara turn cu braț înclinat hidraulic: modelul CTLH 192-12

Terex Cranes își prezintă prima macara turn cu braț înclinat cu tehnologia Hydraulic Luffing (cu cilindru hidraulic). Proiectată special pentru șantierele din orașe, această nouă macara atinge cea mai redusă rază ”in service” și ”out of service”, de doar 3 m, respectiv 8 m.

Modelul CTLH 192-12, cu o lungime a brațului de la 25 la 55 m, poate ridica o sarcină maximă de 12 t și până la 2,35 t la o lungime maximă a brațului de 55 m. Funcția Terex Power Plus (TPP) oferită de Terex Cranes va permite temporar o creștere a capacității de ridicare cu cca. 10%, oferind operatorului o capacitate de ridicare suplimentară prin simpla apăsare a unui buton.

Tehnologia hidraulică de ridicare (Hydraulic Luffing Technology) oferă avantaje cheie în ceea ce privește spațiul ocupat – atât ”in service” (până la 3 m), cât și ”out of service” (până la 8 m). Această tehnologie îi permite operatorului să manevreze macaraua cu o precizie mai mare, dar și să aibă performanțe mai bune la ridicarea sarcinilor mari, atât la vârful brațului cât și la capacitate maximă. De asemenea, CTLH 192-12 a fost proiectată pentru a optimiza instalarea și demontarea, deoarece majoritatea pieselor sunt asamblate rapid la sol, iar ridicarea completă a macaralei poate fi realizată din puține operațiuni.

Și întreținerea a fost simplificată, datorită fiabilității ridicate a tuturor componentelor hidraulice și soluțiilor inteligente, astfel încât sistemul hidraulic auxiliar împreună cu cel principal să asigure continuitatea operării în orice condiții. Sistemul pentru răcirea și încălzirea uleiului hidraulic menține unitatea perfect funcțională indiferent de temperaturile exterioare. Pentru temperaturi extrem de reci, este disponibil, opțional, un ulei special „low temperature”.

Modelul CTLH 192-12 este dotat cu cabina ergonomică S-Pace, cu noi comenzi electronice avansate: funcția Terex Power Plus, Easy Setup, Terex Power Match și este pregătită pentru sistemele Anti-Collision și Zoning. Vitezele de ridicare, de mișcare și înclinare le permit operatorilor să poată mișca și poziționa eficient și precis sarcinile grele. Noul sistem de control al macaralei oferă opțiuni extinse de configurare. Astfel, CTLH 192-12 se adaptează eficient și rapid diferitelor nevoi ale șantierului.

Noua tehnologie Terex Slewing îmbunătățește controlul macaralei în condiții variate de șantier, reglând capacitatea de reacție a macaralei la preferințele operatorului sau, de exemplu, la condițiile de mediu (vânt).

Modelul poate fi configurat cu turnuri HD23, TS23, TS21 și H20, cu lățimi de la 2,0 la 2,3 m, și cu mai multe opțiuni de bază, de la ancore pentru fundație la diverse tipuri de șasiu (de la 4,5 m până la 8 m), astfel încât clienții să poată gestiona eficient inventarul componentelor.
Macaraua poate fi echipată cu platforma opțională T-Link pentru controlul de la distanță al datelor sale, oricând și de oriunde, optimizând astfel eficiența și reducând costurile. Datele în timp real și varietatea de analize pot fi vizualizate, pentru a evalua performanțele flotei.

„Ne-am concentrat eforturile de cercetare și dezvoltare pentru a realiza un model adaptat piețelor cu un nivel ridicat de exigență, pentru care problemele legate de spațiu au o importanță primară, trebuind să lucreze în zone strâmte, chiar și cu multiple macarale”, a spus Lee Maynard, director global de vânzări pentru macarale turn și RT.

MEq
By MEq ianuarie 9, 2020 20:34

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION