Stivuitorul electric transportabil pe camion Moffett E4-25.3NX câștigă IFOY Award 2021

MEq
By MEq iulie 6, 2021 14:54

Stivuitorul electric transportabil pe camion Moffett E4-25.3NX câștigă IFOY Award 2021

Stivuitorul electric transportabil pe camion MOFFETT E4-25.3NX a câștigat premiul IFOY 2021 (International Intralogistics and Forklift Truck of the Year), cunoscut și sub numele de „Oscarurile din intralogistica”, la categoria „Vehicul Special”.

În opinia juriului, MOFFETT E4-25.3NX oferă o alternativă excelentă la stivuitoarele montate pe camion cu motor diesel, atât din punct de vedere ecologic, cât și economic. Vehiculul se prezintă într-un design modern și oferă operatorului un punct de lucru spațios. Echipamentul de siguranță este, de asemenea, la un standard ridicat. Testerii au mai spus că abilitatea de a opera atât în medii semi-deschise, cât și în medii închise extinde în mare măsură posibilitățile acestui stivuitor.

Testerii IFOY și juriul au considerat ca modelul E4-NX stabileste noi standarde în domeniul său. Versiunea complet electrică ar putea fi comparată cu alte stivuitoare industriale deja electrificate în ceea ce privește confortul de operare și sensibilitatea de control. Conceptul general, prin designul său robust și de înaltă calitate, a fost, de asemenea, considerat sofisticat. Emisiile de zgomot semnificativ reduse ale stivuitorului prelungesc, de asemenea, perioada de timp pentru livrări. În ceea ce privește eficiența economică, testerii au ajuns la concluzia că si costurile de exploatare mai mici conduc la un raport pozitiv cost-beneficiu după un timp de operare gestionabil.

„Suntem extrem de mândri și recunoscători că noul nostru model electric MOFFETT a fost recunoscut de IFOY drept cel mai bun vehicul special din 2021. Este cel mai prestigios premiu din industrie, iar vehiculul a trecut prin teste riguroase înainte ca juriul să ajungă la rezultatul actual. Acum, așteptăm cu nerăbdare să lansăm mai multe modele electrice noi în seria e-series MOFFETT, realizate la același standard ridicat „, a spus Jann Hansen, vicepreședinte, Sales & Product Management, Truck Mounted Forklift, Hiab.

MOFFETT E4 NX, ce face parte din noua generație eSeries de stivuitoare electrice Hiab și primul stivuitor transportabil electric cu trei roți din lume, a fost lansat în decembrie 2020. Camionul cu emisii zero este silențios, ceea ce înseamnă că poate fi operat fără căști antifonice/dopuri pentru urechi, astfel încât operatorii să poată vedea și auzi eventualele pericole. Costul total de proprietate este mai mic decât la modelul diesel echivalent, deoarece poate fi încărcat electric și are costuri de service reduse.

„Vom continua pe acest drum al electrificării, asigurându-ne că toți clienții noștri vor beneficia de un stivuitor electric transportabil potrivit nevoilor lor”, a spus Rogier van der Linde, vicepreședinte senior, Truck Mounted Forklift, Hiab.

Premiul IFOY (International Intralogistics and Forklift Truck of the Year) este o organizație independentă care își propune să identifice și să recunoască cele mai bune produse și soluții intralogistice ale anului. IFOY AWARD este patronat de Ministerul German pentru Afaceri Economice și Energie.

MEq
By MEq iulie 6, 2021 14:54

Follow & like us

ADVERTISING

OPINION