Stivuitoarele electrice Cat de 4.0 – 5.5 t capacitate sunt o provocare pentru cele cu motor termic

MEq
By MEq iunie 8, 2021 09:51

Stivuitoarele electrice Cat de 4.0 – 5.5 t capacitate sunt o provocare pentru cele cu motor termic

Gama complet nouă de stivuitoare Cat Lift Trucks, cu capacități de la 4,0 la 5,5 tone, vine cu argumente solide pentru trecerea de la stivuitoarele cu motor termic la cele cu motor electric. Fără compromisuri în ceea ce privește puterea și performanța si cu zero emisii pe durata operării, cele șase modele Cat EP40-55(C)N(H) sunt concepute pentru a maximiza fiecare avantaj oferit de operarea electrică.

Aceste noi stivuitoare sunt mai eficiente din punct de vedere energetic – și, de departe, mai silențioase – decât oricare altele din clasa lor. Eficiența, împreună cu durabilitatea ridicată, diagnosticarea prin conectivitate și întreținerea ușoară promit un cost total de operare mai mic (TCO) și o valoare reziduală mai ridicata.

Agile în mișcări
Agilitatea lor excepțională oferă operatorilor senzația conducerii unui stivuitor mult mai mic. Sistemele dinamice de asistenta includ direcția integrală OmniTurn, pentru o aderență mai bună, viraje mai fine și o manevrabilitate imbatabil de agilă. Cu o punte spate viratoare (+100°), utilajele pot efectua chiar viraje laterale instantanee, fără a necesita o mișcare inițială înapoi.

Sistemul Cat Responsive Drive (RDS) adaptează rapid caracteristicile de performanță în funcție de comportamentul conducătorului și se asigură ca toate mișcările, opririle și pornirile se fac lin. Controlul inteligent al curbei maximizează siguranța în viraj prin reglarea fină a vitezei stivuitorului și minimizarea forțelor laterale. La nevoie, funcția PowerBurst adaugă o accelerație suplimentară sau un cuplu de urcare, în timp ce blocarea electrică a diferențialului este utila în condiții ce favorizează deraparea.

Manipularea materialelor este mai fină, mai rapidă, mai sigură și mai precisă datorită funcției SmoothFlow și altor tehnologii hidraulice ce optimizează mișcările catargului și ale furcii în funcție de sarcinile de încărcare și înălțimile de ridicare. Toate mișcările hidraulice simultane sau individuale sunt controlate cu un minimum de efort prin intermediul comenzilor receptive prin butoane de la nivelul mâinii sau, opțional, folosind doua joystick-uri.

Silențioase si confortabile
Tehnologia de reducere a zgomotului, ce include pompe hidraulice SilentRun+ și unități de acționare silențioase, împreună cu cabina spațioasă, neaglomerată si fără vibrații, asigura operatorului un mediu confortabil și fără stres. Ambele tipuri de cabină (închisă și deschisă) oferă o vizibilitate excepțională, fără ca operatorul sa fie nevoit să se încline într-o parte sau alta.

Echipamentul standard este bine specificat și proiectat ergonomic. Pentru a se potrivi operatorilor indiferent de talie, scaunul, coloana de direcție și cotiera cu comenzile hidraulice au un interval mare de reglare. Funcțiile opționale includ Palm Steering, pentru o poziție de conducere mai relaxată și o operare cu minimum de efort – ideală dacă operatorul lucrează perioade lungi de timp din poziția așezat.

Construite pentru lucra în aplicații solicitante la interior și exterior, stivuitoarele pot fi echipate cu opțiuni de cabină închisa și condiții suplimentare de confort, precum condiționat, ventilație ajustabilă și încălzire. Rezultatul este o gamă care va aduce avantajele acționării electrice oricărui sector industrial și oricărui mediu de lucru.

MEq
By MEq iunie 8, 2021 09:51

Follow & like us

ADVERTISING

OPINION