SMP Parts a lansat cupla rapidă HardLock90 pentru utilaje între 35 și 55 t

MEq
By MEq noiembrie 20, 2018 14:21

SMP Parts a lansat cupla rapidă HardLock90 pentru utilaje între 35 și 55 t

SMP Parts a lansat versiunea mai mare din familia HardLock, cupla rapidă HardLock90, pentru utilaje cu mase operaționale între 35 și 55 de tone. Cupla rapidă hidraulică HardLock era disponibilă anterior pentru utilaje de la 5 până la 40 de tone și a fost dezvoltată ca răspuns la cererea din industrie pentru o soluție care să ofere o prindere sigură și ușoară între braț și unealta de lucru.

Blocarea de siguranță este complet hidraulică, fără vreo funcție electronică, și este echipată cu dispozitive de blocare dublă pentru o cuplare optimă și o siguranță maximă.
Cupla rapidă HardLock de la SMP Parts are la bază modelele reversibile S și este proiectată cu elemente duble de blocare. În plus față de un sistem tradițional de blocare, cupla HardLock are și o blocare excentrică ce securizează axa frontală, ceea ce asigură joc zero și o conexiune sigură pentru unelte și atașamente.

MEq
By MEq noiembrie 20, 2018 14:21

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION