Sistemul de cuplă rapidă LIKUFIX, disponibil acum și pe alte încărcătoare frontale Liebherr

MEq
By MEq iulie 6, 2021 20:02

Sistemul de cuplă rapidă LIKUFIX, disponibil acum și pe alte încărcătoare frontale Liebherr

Sistemul complet automat de schimbare rapidă LIKUFIX – un sistem dezvoltat in-house de Liebherr și consacrat deja pe excavatoarele sale hidraulice – s-a impus, în ultimii ani, și în clasa medie de încărcătoare frontale. Sistemul de cuplă rapidă LIKUFIX permite operatorului să schimbe din cabină, în siguranță și convenabil, uneltele de lucru mecanice și hidraulice prin simpla apăsare a unui buton.

Liebherr crește disponibilitatea sistemului de cuplă rapidă complet automat LIKUFIX si pentru alte modele de încărcătoare frontale. LIKUFIX este acum disponibil pentru încărcătoarele frontale compacte L 506 și L 508, pentru încărcătoarele frontale stereo L 507 și L 509, precum și pentru încărcătoarele frontale mari XPower până la modelul L 580. Ca si până acum, LIKUFIX este disponibil pentru încărcătoarele frontale medii Liebherr L 526, L 538 și L 546.

LIKUFIX: schimbarea rapidă și sigură a uneltelor de lucru
Încărcătoarele frontale Liebherr mai mici (de la L 506 Compact pâna la L 509 Stereo) sunt cunoscute ca utilaje versatile. Cu LIKUFIX, flexibilitatea lor crește și mai mult. Operatorul poate trece de la o cupă 4-în-1, la furci sau la o perie hidraulică în doar câteva secunde prin simpla apăsare a unui buton. Cu LIKUFIX, liniile hidraulice sunt conectate automat și fiabil.

Lucrul cu unelte hidraulice, precum cupe cu descărcare la înaltime, cupe cu dispozitive de prindere, graifere pentru bușteni sau cupe de sortare, este tipic pentru încărcătoarele frontale mai mari Liebherr. Acesta este motivul pentru care Liebherr a ales sa ofere sistemul său complet automat de schimbare rapidă pentru modele mai mari de încărcătoare frontale. LIKUFIX crește siguranța, deoarece la schimbarea uneltei de lucru operatorul nu este trebuie să iasă din cabină.

Sistemul de cuplă rapidă LIKUFIX este gata pentru cerințe dificile. Cupla hidraulică se folosește de arcuri; astfel, forțele care acționează asupra cuplei rapide nu sunt transferate către sistemul de cuplare. Chiar și după perioade lungi de utilizare, conexiunile între circuitele hidraulice rămân strânse. Pentru a facilita întreținerea, toate piesele mobile sunt ușor accesibile.

MEq
By MEq iulie 6, 2021 20:02

Follow & like us

ADVERTISING

OPINION