Sistemul Cat Command for Compaction aduce un alt nivel în calitatea compactării

MEq
By MEq martie 9, 2020 21:50

Sistemul Cat Command for Compaction aduce un alt nivel în calitatea compactării

Caterpillar anunță lansarea Cat Command for Compaction, o tehnologie asistată de operator care automatizează procesul de compactare a solului și ajută la atingerea unei calități ridicate a compactării. Sistemul Command for Compaction este disponibil pe anumite compactoare vibratoare de sol Cat.

Configurare și operare simple
Monitorul din cabină cu o interfață intuitivă și ecran tactil facilitează instalarea, iar sistemul se conectează la stațiile de bază obișnuite, fără a necesita suport back office sau un anumit design. Operatorul folosește utilajul pentru cartarea limitelor zonei de compactat și introducerea parametrilor de compactare. Odată ce operatorul pune utilajul în odul „auto”, sistemul va controla propulsia, direcția și vibrațiile. Lucrările recente vor fi salvate în sistem și pot fi accesate prin intermediul interfeței touchscreen.
Un sistem integrat de detectare a obiectelor avertizează operatorul dacă în calea utilajului apare un obiect. Dacă există o zonă care nu poate fi compactată cu vibrații, operatorul poate alege oprirea sistemului de vibrare și reactivarea lui odată ce zona a fost depășită.

Rezultate consecvente
Prin automatizarea procesului de compactare, sunt minimizate lipsa de experiență și abilitățile limitate ale unui operator prin furnizarea de rezultate consistente pe baza datelor introduse de către operator. Sistemul Command for Compaction permite creșterea calității compactării prin menținerea constantă a vitezei și a numărului corect de treceri, cu suprapuneri constante și precise, permițând atingerea mai precisă a target-ului de compactare.

MEq
By MEq martie 9, 2020 21:50

Advertising

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

Subscribe to Newsletter

OPINION