Seria XR de rotoare hidraulice Indexator se extinde și către aplicații forestiere și de reciclare

MEq
By MEq decembrie 31, 2019 12:47

Seria XR de rotoare hidraulice Indexator se extinde și către aplicații forestiere și de reciclare

Rotoarele hidraulice din seria XR, produse de compania suedeză Indexator, sunt componente de încredere în domenii în care cerințele de funcționalitate sunt foarte ridicate. Astfel de exemple sunt în sectoarele forestier, de manipulare a materialelor, sortare a deșeurilor, demolare și în centrele de reciclare.

Seria XR a fost foarte bine primită pe piață, iar Indexator continuă să dezvolte programul de producție. Având conexiuni hidraulice bine dimensionate și un cuplu extrem de ridicat, seria XR se adresează unei game extinse de produse pentru aplicații solicitante. XR este proiectată pentru excavatoare și cele mai importante aplicații în care acestea sunt implicate. Toate modelele din serie au un design modular care le face ușor de întreținut și flexibile. Motorul și axul pivotant sunt integrate, iar transmisia unică, brevetată, izolează motorul și pivotul de sarcinile externe, ceea ce înseamnă o durată de exploatare prelungită.

Programul XR este deja disponibil în mai multe dimensiuni, cu capacități de ridicare între 9 și 85 tone, în funcție de aplicație, utilizare și asamblare. Rotoarele XR sunt construite pentru a face față forțelor exercitate de sarcini foarte mari. Indiferent dacă forțele sunt în unghi drept sau unidirecționale, rotoarele XR sunt extrem de durabile, puternice și se bucură de o durată lungă de exploatare. Au un cuplu mai mare decât alte soluții de pe piață și pot suporta debite mari. Rezultatul: performanțe ce depășec cerințele chiar și în cele mai grele locuri de muncă. Performanțele rotoarelor XR nu sunt influențate de factorii climaterici, făcând față celor mai extreme condiții de frig, căldură și sub apă.

MEq
By MEq decembrie 31, 2019 12:47

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION