Sennebogen aduce o noua generatie a excavatorului manipulator 723

MEq
By MEq septembrie 10, 2015 23:14

Sennebogen aduce o noua generatie a excavatorului manipulator 723

Story Highlights

  • Noua generaţie a excavatorului manipulator compact pentru buşteni Sennebogen 723

Related Articles

Sennebogen propune ultima generaţie a excavatorului manipulator compact pentru buşteni 723, un concept de mașină sofisticată, cu numeroase variante de echipamente. Utilajul oferă o soluție personalizată pentru manipularea eficientă a materialului lemnos pentru gatere și companii de prelucrare a lemnului.

Odată cu noua ediție a 723 din Seria E, Sennebogen aduce pe piaţă un utilaj cu capacitate netă de 27 t, dimensiuni compacte și stabilitate maximă în aplicaţiile solicitante de manipulare a cherestelei. Este echipat cu un motor diesel conform cu standardul de emisii Tier 4f, are un șasiu mobil robust cu un design nou şi valori scăzute de consum.

Sennebogen 723 este acţionat de un motor diesel puternic de 119 kW. Având transmisie all-wheel drive (transmisie la care toate roțile primesc cuplu motor de la vehicul) în două trepte şi o lungime de 11 m a echipamentului, utilajul poate atinge o viteză de deplasare de până la 20 km/h.

SHP_0370

În procesul de proiectare și dezvoltare, o atenție deosebită a fost acordată elementelor de siguranță ale mașinii. Totodată, graţie dimensiunilor sale compacte (3 m lăţime şi o rază de 2,52 m în spate), utilajul se poate deplasa chiar şi în spaţii limitate. Buştenii pot fi manipulaţi la o înălţime de aprox. 10 m, iar datorită capacităţii continue de rotire la 360 grade, sunt eliminate manevrele complexe ale maşinii, ceea ce face mai uşoară descărcarea camioanelor. Noul Sennebogen 723 este optim echipat pentru utilizarea în terenuri solicitante sau înclinate.

Cabina spaţioasă şi confortabilă de tipul Maxcab este utilizată pentru prima dată în această clasă de mașini. Pentru operator, cabina inaltată cu 1 m oferă o excelentă vedere de ansamblu a echipamentelor şi a zonei de lucru. Pachetul de iluminat extins și camerele video periferice oferă operatorului sprijin suplimentar în timpul lucrului, iar sistemul de control SENCON cu operare intuitivă asigură manevrarea confortabilă şi fără efort a maşinii.

După lansarea cu succes pe piaţă, în 2014, a modelului mai mare Sennebogen 735, al doilea model al acestei generații de mașini va fi disponibil la nivel mondial prin intermediul rețelei de parteneri de vânzări SENNEBOGEN începând din toamna anului 2015.

MEq
By MEq septembrie 10, 2015 23:14