Semiremorci optimizate Meiller cu izolație termică

MEq
By MEq iunie 4, 2019 14:30

Semiremorci optimizate Meiller cu izolație termică

Cererea de inovații inteligente pentru semiremorci pentru fiecare clasă de greutate rămâne ridicată. Producătorul bavarez are răspunsul potrivit pentru aceasta prin semiremorca cu izolație termică pe care a prezentat-o la Bauma 2019. Semiremorcile Meiller sunt expresia perfectă a operării eficiente și durabile, datorită masei reduse și fiabilității, rezervelor mari de suprasarcină, capacității inițiale impresionante de ridicare și centrului de greutate scăzut. În plus, cursele lungi reduc tendința pistoanelor de a se curba, minimizând astfel tensiunea în componentele hidraulice. O altă caracteristică nouă este sistemul culisant pe șine pentru prelată, care se asigură că operarea remorcii este mult mai sigură – chiar și în condiții de vânturi puternice.

Alarma de basculare opțională oferă, de asemenea, siguranță, deoarece sistemul avertizează șoferul atunci când semiremorca este ridicată, iar înclinarea sigură nu poate fi garantată. Astfel pot fi evitate riscurile inutile sau inspecțiile îndelungate. Totodată, presiunea în pneuri poate fi monitorizată continuu și transmisă în cabină. Prin urmare, șoferul poate confirma în orice moment că semiremorca rulează în conformitate cu reglementările impuse. Această comunicare între capul tractor și semiremorcă asigură faptul că sarcinile de transport realizate cu variantele de semiremorci Meiller sunt mult mai ușoare pentru șofer și mai sigure pentru restul participanților la trafic.

Eficiența joacă, de asemenea, un rol central în portofoliul de produse Meiller. Reducerea greutății asigură o funcționare mai eficientă și mai ecologică a semiremorcii, menținând în același timp o sarcină utilă consistentă. Punțile termice sunt evitate prin izolarea termică de înaltă calitate, o caracteristică care asigură, de asemenea, temperaturi ridicate constante ale materialului atunci când, de exemplu, se livrează asfalt cald către finisoarele se asflat. În plus, tehnologia precisă de măsurare permite monitorizarea continuă a temperaturii. Pe de altă parte, acest lucru asigură o funcționare convenabilă și sigură și permite șoferului să livreze materialul la temperatura și calitatea cerute.

MEq
By MEq iunie 4, 2019 14:30

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION