Schmitz Cargobull își extinde portofoliul cu noi remorci pentru containere interschimbabile

MEq
By MEq februarie 16, 2021 15:49

Schmitz Cargobull își extinde portofoliul cu noi remorci pentru containere interschimbabile

Transportul multimodal pentru mărfuri generale de devine din ce în ce mai important în Europa, ca urmare a creșterii densității traficului, a emisiilor asociate dioxidului de carbon și a cerințelor multor expeditori pentru o logistică durabilă. Schimbarea rapidă între șosea și calea ferată, siguranța mărfurilor și flexibilitatea remorcilor sunt cerințe stricte pentru producătorii de vehicule.

Datorită sistemului său modular, Schmitz Cargobull oferă soluții și echipamente optime pentru transportul multimodal, care nu se limitează la semiremorci dubă izotermă S.KO și semiremorci cu prelată S.CS. Schmitz Cargobull își extinde din nou portofoliul de produse reintroducând șasiul interschimbabil A.WF și Z.WF pentru transportul containerelor scurte, precum și un container interschimbabil nou-nouț W.BO, pentru o soluție multimodală eficientă.

Șasiul interschimbabil este dezvoltat, proiectat și produs de Schmitz Cargobull la fabrica sa din Slovacia, în Michalovce. Noul șasiu interschimbabil W.BO din gama Schmitz Cargobull va fi produs la comandă de specialistul în remorci, Kerex.

Aceste remorci pentru operațiuni interschimbabile ale containerelor sunt deosebit de adaptabile și se disting prin designul lor simplu și robust. Sunt echipate în mod optim pentru a ușura operațiunile de schimb, dur și pentru a permite manipularea economică a containerelor de schimb. Opțional, șasiul este disponibil și în versiuni zincate.

Având un șasiu robust din oțel cu două axe și elemente de prindere a containerelor pentru 1×20’, remorca interschimbabilă A.WF este echipamentul optim pentru transportul containerelor interschimbabile.

Remorca cu axă centrală Z.WF este, de asemenea, concepută pentru transportul flexibil al modulelor și containerelor interschimbabile. Proiectate și testate pentru fiecare tip de sarcină de transport cu o încărcătură utilă de aproximativ 14,5 t, ambele șasiuri sunt potrivite pentru transportul containerelor interschimbabile standardizate de 20’.

Containerul interschimbabil W.BO este o nouă adăugire în gama de produse Schmitz Cargobull ca soluție de transport multimodal. Containerele interschimbabile pot fi așezate și înlocuite imediat cu un alt container gata de transport. În plus față de economia de timp, acest lucru ajută vehiculul de transport să fie utilizat mai eficient. Mai mult, timpul de conducere este redus și se evită cursele goale.

Containerul interschimbabil W.BO pentru transportul de mărfuri generale uscate este o suprastructura cu pereți netezi, cu o construcție din oțel, care oferă o gamă largă de opțiuni de echipare, cum ar fi un sistem cu două etaje, ușă cu rulou sau sistem standard de blocare cu cheie.

MEq
By MEq februarie 16, 2021 15:49

Follow & like us

ADVERTISING

OPINION