Schimbări la vârful conducerii John Deere Forestry

MEq
By MEq februarie 2, 2024 17:04

Schimbări la vârful conducerii John Deere Forestry

Story Highlights

  • John Deere Forestry
  • utilaje forestiere John Deere
  • ELMAS SRL - reprezentant oficial al John Deere Forestry in Romania

Related Articles

Începând cu 1 februarie, Mary Pat Tubb ocupă funcția de vicepreședinte al diviziei globale de utilaje forestiere de la John Deere. Ea îi succede lui Timo Ylänen, care după 30 de ani de conducere și servicii dedicate, a decis să se retragă din activitate, din martie 2024. De asemenea, Jari Mennala este numit Managing Director pentru John Deere Forestry Oy, Finlanda.

Mary Pat va fi responsabilă pentru managementul și performanța generală a diviziei forestiere globale a Deere & Company. Ea va raporta direct către Ryan D. Campbell, Președinte, Worldwide Construction & Forestry and Power Systems. Anterior acestei numiri, Mary Pat a lucrat ca director general al John Deere Davenport Works, în Davenport, Iowa.

„Este o onoare pentru mine să mă alătur echipei de utilaje forestiere”, a spus Mary Pat. „Angajamentul și expertiza acestei echipe sunt ingredientele potrivite pentru progresul și creșterea continuă a diviziei de utilaje forestiere.”

Mary Pat deține o diplomă în Biosisteme și Inginerie Agricolă, la Universitatea din Minnesota, un Master în Inginerie în Professional Practice, la Universitatea din Wisconsin, și un MBA, la Universitatea Duke.

Jari Mennala, director, WCTL Production System și Eastern Hemisphere Sales & Marketing, este numit Managing Director pentru John Deere Forestry Oy în Finlanda. Jari deține un master în management industrial, la Universitatea de Tehnologie din Tampere, și un Executive MBA, la Universitatea Aalto din Helsinki.

MEq
By MEq februarie 2, 2024 17:04