Scania XT: camioane adaptate pentru disponibilitate și productivitate

MEq
By MEq martie 5, 2019 21:34

Scania XT: camioane adaptate pentru disponibilitate și productivitate

De la introducerea noii generații de camioane, Scania a adăugat mai multe componente heavy-duty pe mașinile lor pentru aplicații de construcții, în general, și în special pe gama XT, cele mai multe fiind disponibile la comandă din fabrică. Sarcinile tehnice ale camioanelor care operează off-road pot ajunge până la 50 t, dar același camion se poate deplasa rapid și pe șosele, cu sarcini nominale legale.

Introducerea gamei Scania XT, în 2017, ne-a oferit cu siguranță o creștere în segmentul dinamic al construcțiilor europene”, spune Jenny Engvall, director de produs, Construction, Scania Trucks. ”Gama XT este vârful nostru de lance, acordând o atenție deosebită performanței remarcabile a ofertei de camioane de construcții Scania, economia totală de operare și timpii de funcționare fiind cele mai importante calități ale acestora. Am crescut în termeni de performanță, adaugând noi boghiuri, o nouă punte față, reducție în butuc, reductoare axiale, arcuri lamelare, o nouă cutie de viteze și noi componente de direcție. Toate contribuie la asigurarea unui nivel de robustețe pe care rareori îl găsiți în afara șantierelor miniere de suprafață.”

Una dintre calitățile gamei XT este flexibilitatea sa; XT nu este doar un model, ci o serie de pași de performanță pentru diferite aplicații. Datorită sistemului modular Scania, un camion XT poate fi la fel de potrivit pentru colectarea deșeurilor sau pentru operarea ca platformă cu macara.
Introducerea seriei Scania XT a marcat, de asemenea, începutul unei ofensive targetate, cu soluții personalizate care se axează pe nevoile tipice ale clienților din industria construcțiilor. Gama Scania XT oferă un unghi de atac de aproximativ 25 de grade. Beneficiind de numeroase elemente de protecție, camioanele XT sunt pregătite să facă față celor mai dificile provocări.

La Bauma 2019, Scania prezintă trei camioane XT diferite, printre care un camion G 500 cu suprastructură basculabilă în configurația 8×4 și un GVW tehnic de 58 t. „Ideea este că, în gama XT, toate tipurile de aplicații și de clienți își pot găsi o soluție personalizată, completată de servicii relevante incluse, putând conta pe cele mai reduse costuri totale de operare”, a încheiat Engvall.

MEq
By MEq martie 5, 2019 21:34

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest