Sandvik reintroduce seria Toro de încărcătoare și camioane miniere subterane

MEq
By MEq iulie 3, 2020 18:05

Sandvik reintroduce seria Toro de încărcătoare și camioane miniere subterane

Sandvik reintroduce renumita denumire Toro pentru gama sa de încărcătoare și camioane subterane, model cu model, începând cu finele acestui an. Gama Toro a fost recunoscută în rândul clienților Sandvik de zeci de ani, iar acum, producătorul scandinav o readuce în actualitate, începând cu încărcătoarele inteligente de mari dimensiuni, Toro LH517i și Toro LH621i.

Toro, „the bull”, a simbolizat, în mod tradițional, puterea încărcătoarelor și camioanelor subterane Sandvik încă de când la introducerea primului model, la începutul anilor ’70. Deși numele nu a mai fost folosit de 15 ani, el nu a dispărut din gândurile companiei și ale multor clienți. Pentru noua generație de încărcătoare și camioane subterane Sandvik, Toro este sinonim cu siguranța, puterea și inteligența.

Sandvik a modernizat încărcătoarele inteligente Toro LH517i și LH621i
Încărcătoarele inteligente de talie mare Toro LH517i și Toro LH621i vin acum cu mai multe upgrade-uri de design, care au drept scop creșterea productivității, reducerea costurilor totale de proprietate și îmbunătățirea experienței operatorilor. Ambele încărcătoare pot fi acum echipate cu un motor de ultimă generație Stage V, conform cu cele mai stricte norme actuale de emisii. Noua funcție Operator speed assist, care va fi disponibilă cu opțiunea de motor Stage V, acceptă în mod specific reglarea vitezei în pantă și protejează frânele utilajului, astfel încât Sistemul de Control Inteligent Sandvik să poată fi setat să limiteze viteza maximă. Un nou sistem de control al tracțiunii, disponibil opțional, reduce deraparea roților și vărsarea materialului din cupă la pătrunderea în grămadă, prelungind durata de viață a anvelopelor. Nu în cele din urmă, simulatorul de instruire Digital Trainer a fost adăugat în gama de utilaje Load and Haul, oferind o soluție compactă și flexibilă pentru instruirea în siguranță a operatorilor, cu comenzi autentice și sistem de control real al încărcătorului.

Vârful de gamă al camioanelor subterane Sandvik – Toro TH551i și TH663i
Fiind perechea potrivită pentru încărcătoarele mari, camioanele de 51 și 63 t vor fi printre primele modele de utilaje care vor purta numele Toro. Ambele camioane au beneficiat recent de mai multe upgrade-uri semnificative de design, incluzând o nouă transmisie, un radiator heavy-duty, sistemul AutoMine for Trucks cu posibilitate de navigare și la suprafață (nu doar în subteran) și un motor Stage V.

Încărcător electric Toro LH625iE
Al cincilea model care va dobândi numele Toro este încărcătorul subteran cu cea mai mare capacitate utilă din lume, Toro LH625iE. Gigantul utilaj are o capacitate utilă de 25.000 kg și are propulse electrică prin cablu. Încărcătorul Toro LH625iE folosește o tehnologie dovedită, dar dispune și de tehnologia seriei I, necesară conectivității și soluțiilor digitale.

MEq
By MEq iulie 3, 2020 18:05

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION