Sandvik lansează următoarea generație de concasoare cu impact Seria 2

MEq
By MEq iulie 4, 2019 13:55

Sandvik lansează următoarea generație de concasoare cu impact Seria 2

Odată cu lansarea noului QI442 Impactor, Sandvik Mobile Crushers and Screens prezintă cel mai recent upgrade din oferta sa de produse din Seria 2. Continuând dezvoltarea produselor sale, Sandvik anunță noul concasor mobil cu impact QI442. Această ultimă adăugire include nou dezvoltatul CI621 Prisec Impactor, care vine cu o serie de inovații pentru o eficiență îmbunătățită și o mai mare siguranță în timpul întreținerii, precum și cu posibilitatea de a lucra în moduri de concasare primară sau secundară.

La fel ca la precedentele concasoare cu impact Sandvik Prisec, noul CI621 poate fi configurat să lucreze ca utilaj de concasare primară sau secundară, cele două mantale asistate hidraulic putând fi ușor reglate pentru a produce o gamă largă de dimensiuni de produs de înaltă calitate. Noul CI621 include îmbunătățiri suplimentare, axate în principal pe creșterea siguranței în timpul întreținerii și utilizării. Acestea includ o nouă poziție a rotorului și un dispozitiv de blocare, noi pene de blocare a ciocanului pentru scoaterea și montarea mai rapide, precum și o nouă unealtă de îndepărtare a penei pentru o instalare și o demontare mai sigure. Lagărele rotorului au fost de asemenea îmbunătățite pentru o montare mai ușoară și un spațiu mai bun de setare, în plus pe lângă un sistem îmbunătățit de etanșare și o gamă mai mare de reglare a mantalelor. Toate acestea permit utilizarea optimă a pieselor de uzură.

Concasare și sortare într-o singură unitate
Unul dintre avantajele încorporate pe modelul QI442 este sistemul de ciur modular suspendat, ca opțiune. Lansat recent pe concasoarele mobile cu con, acest sistem este interschimbabil și oferă concasorului flexibilitatea de a funcționa în circuit deschis sau închis. Designul unic permite instalarea în mai puțin de 30 de minute și poate fi montat fără folosirea unor utilaje suplimentare de ridicare. Opțiunea suspendată de ciur (pentru care se așteaptă brevetarea) asigură multifuncționalitate (1, 2 sau 3-way split screener) productivitate și eficiență. Ciurul suspendat cu punte dublă permite utilajului să ofere două produse sortate și să recircule materialul supradimensionat înapoi pe banda de alimentare. Banda de material supradimensionat poate fi rotită hidraulic pentru stocarea în gramadă a materialelor (90°) sau pentru refuz (180°). Secțiunea spate poate fi ridicată hidraulic, asigurând o gardă la sol mai bună pentru transport la încărcare sau descărcare.

Sistem telematic My Fleet
QI442 vine dotat standard cu sistemul de monitorizare la distanță Sandvik My Fleet. Prin colectarea și monitorizarea precisă a unei game largi de parametri, se facilitează estimarea precisă a producției, asigurându-se utilizarea optimă a utilajului și maximizând rentabilitatea investiției.

Funcții de top
QI442 este echipat cu o gamă largă de funcții orientate către client, menite să îmbunătățească rentabilitatea investiției. Este prevăzut un ciur de presortare pentru a asigura capacitatea maximă de prelucrare grosieră și a preveni trecerea oricărui material subdimensionat prin impactor, maximizând debitul și reducând costurile de uzură. Ciurul de presortare oferă posibilitatea alegerii între un etaj superior cu bare grizzly sau placă de blindaj, iar jos cu plasă inferioară, oferind flexibilitatea potrivită oricărei aplicații, iar podeaua alimentatorului reduce pierderile de material asociate în general concasoarelor cu impact.

Caracteristici
– Tehnologie de concasare inovatoare.
– Una dintre cele mai flexibile unități de pe piață cu capacitatea de a lucra în aplicații primare sau secundare.
– Numeroase funcții standard, inclusiv magnet de bandă, ciur de presortare, podea alimentator, telecomandă etc.
– Ciur suspendat, opțional, pentru recirculare sau stocarea în gramadă a două produse. Acesta este complet detașabil.
– Motor diesel CAT C13 cu emisii scăzute.
– Ușor de operat folosind un sistem de control PLC și ecran color.
– Sistem My Fleet de monitorizare la distanță a parametrilor-cheie ai utilajului.

MEq
By MEq iulie 4, 2019 13:55

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest