Sandvik lansează scalperul de nouă generație QE442 Seria 2

MEq
By MEq august 29, 2019 13:13

Sandvik lansează scalperul de nouă generație QE442 Seria 2

Sandvik Mobile Crushers and Screens lanseaza următoarea generație de ciururi heavy-duty odată cu noul model QE442. Urmând modelului QE441, lider în clasa sa, noul utilaj vine cu o serie de update-uri și noi funcții.

Noul QE442 include multe îmbunătățiri de produs care să-i crească durabilitatea și eficiența, să facă mai rapidă configurarea și să ușureze accesul pentru întreținere, menținând totodată caracteristicile de clasă ale predecesorului său. Aceste avantaje includ o cutie a sitei reproiectată pentru o durabilitate mai mare, costuri reduse de proprietate și sistemul de monitorizare de la distanță „My Fleet”, ca dotare standard.

QE442 Sandvik este un scalper greu, cu o zonă de sortare deschisă care îi permite să ofere rate foarte mari de producție. Designul și calitatile sale înseamnă că producerea chiar și a celor mai dure materiale este facilitată de un alimentator cu șorțuri din oțel rezistente la uzură, cu capacitate o impresionantă de stocare în grămadă și benzi transportoare largi care maximizează transportul materialului.

Una dintre actualizările-cheie de pe scalperul QE442 este noua cutie a sitelor, care a fost reproiectată pentru a-i crește și mai mult durabilitatea. În urma unei analize amănunțite a componentelor (FEA – Finite Element Analysis) s-au efectuat îmbunătățiri pentru a-i asigura longevitate și fiabilitate în aplicații dure.

Pachetul de alimentare a fost reproiectat pentru a facilita accesul la motor pe durata service-ului și întreținerii. De asemenea, au fost încorporate funcții crescute de siguranță, inclusiv iluminare interioară, precum și modificări pentru îmbunătățirea eficienței stației, care includ o hidraulică optimizată și intervale mai lungi de service ale sistemului hidraulic (intervalele de schimb a uleiului hidraulic au fost prelungite de la 2000 la 4000 de ore, asigurând o economie a costurilor de 50% și beneficii pentru mediu).

Ușurința utilizării și siguranța operațională sunt esențiale
Întrucât ușurința în operare este esențială pentru o utilizare îmbunătățită, noul sistem electric de control al lui QE442 încorporează mai multe funcții care să crească eficiența operațională și siguranța mașinii. Acest sistem simplu și ușor de utilizat are un comutator cu cheie, un comutator de selectare a modului (configurare, funcționare și urmărire) și un buton general de pornire/oprire automată a instalației în modul de operare. De asemenea, este un afișaj mare care îi permite operatorului să vizualizeze statusul motorului și al stației. Avertizările afișate înainte de pornire (cu privire la toate funcțiile stației) fac prioritare siguranța și ușurința în exploatare.

Sistem telematic My Fleet
QE442 este echipat standard cu sistemul de monitorizare la distanță Sandvik My Fleet. Sistemul a fost dezvoltat pentru a ajuta clienții să știe exact modul în care sunt utilizate echipamentele. Prin colectarea și monitorizarea exactă a unei game largi de parametri, sistemul facilitează previziuni exacte de producție, maximizând randamentul investiției.

Cu o gamă largă de suporturi de site disponibile, QE442 poate fi configurat pentru a se potrivi unor cerințe specifice și este capabil să facă față unei game largi de materiale și aplicații diferite și dificile: resturi din construcții, depozite de deșeuri, cariere, mine de suprafață, precum și aplicații de sortare înaintea unui concasor sau de sortare a agregatelor după un concasor.

MEq
By MEq august 29, 2019 13:13

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION