Sandvik introduce următorul membru al familiei Toro, noul încărcător LH410

MEq
By MEq ianuarie 29, 2021 12:48

Sandvik introduce următorul membru al familiei Toro, noul încărcător LH410

Atât în ceea ce privește lansarea de noi utilaje, cât și introducerea de versiuni îmbunătățite ale modelelor existente, Sandvik se pregătește pentru un an plin de evenimente. Asadar, prima noutate a anului este încărcătorul subteran Toro LH410, complet reînnoit, un utilaj versatil și capabil, de 10 tone capacitate.

Performață dovedită
Noul încărcător Toro LH410 se bazează pe cele mai bune componente ale predecesorului său, modelul de succes Sandvik LH410. Cu toate acestea, mergând pe urmele încărcătoarelor inteligente mari Sandvik, noul Toro LH410 abundă de caracteristici de ultimă oră, făcându-l în practică un utilaj complet nou.

Toro LH410 oferă cea mai bună performanță din clasă în termeni de productivitate (de ex. prin viteze mari în rampă și umplerea rapidă a cupei, pentru a ușura încărcarea camionului, LH410 are o înălțime de ridicare superioară oricărui alt încărcător din aceeași clasă de dimensiuni. LH410 este dotat cu sistemul inteligent de control Sandvik, cu un ecran tactil de 7″ ca interfață cu utilizatorul, permițând mai multe opțiuni noi pentru a adapta fiecare încărcător în funcție de nevoile clienților.

Dimensiuni medii. Inteligență maximă
„Cu toate funcțiile sale, acesta este cu adevărat un utilaj avansat și inteligent, cu siguranță comparabil cu încărcătoarele mari din seria i – dar, în mod firesc, într-un pachet mai mic”, spune Kimmo Ulvelin, manager de produs pentru încărcătoare cu profil redus, Sandvik. „Vrem să oferim clienților noștri posibilități pentru utilaje sofisticate și inteligente în clasa mijlocie; prin urmare, Toro LH410 dispune de același sistem de control inteligent Sandvik ca încărcătoarele mari Toro LH517i și Toro LH621i, cu controlul tracțiunii, asistența vitezei și sistemul de cântărire integrat, numind doar câteva. De asemenea, Toro LH410 este deplin compatibil cu soluțiile AutoMine. Dintre noile caracteristici specifice legate de siguranță, am putea menționa un nou cârlig de recuperare, sistem actualizat de blocare a ușii, căi de acces îmbunătățite și noi opțiuni de sistem de suprimare a incendiilor.”

Opțiuni de motorizare
Gama de motorizare a lui Toro LH410 include mai multe tipuri de motoare diesel diferite, începând de la Tier II până la opțiunea Stage V, de ultimă generație. Motorul Stage V folosește regenerarea pasivă (cu DPF) ce are loc în timpul operării normale, minimizând timpii de oprire. Frâna de motor cu modulator asigură un control mai bun al vitezei vehiculului în pantă (la coborâre), reducând supraîncălzirea și uzura frânelor.

MEq
By MEq ianuarie 29, 2021 12:48

Advertising

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

Subscribe to Newsletter

OPINION