Sandvik introduce Top Hammer XL, un sistem de ciocan de suprafață complet optimizat

MEq
By MEq iunie 14, 2021 18:25

Sandvik introduce Top Hammer XL, un sistem de ciocan de suprafață complet optimizat

Top Hammer XL este cea mai recentă inovație în forajul cu ciocan de suprafață de la Sandvik Mining and Rock Solutions. Noul sistem de foraj, ce vizează clienții mari din sectorul de cariera și miner de suprafață, oferă o modalitate mai rapidă din punctul de vedere al consumului de combustibil și mai eficientă din punctul de vedere al costurilor de forare a găurilor de la 140 până la 178 mm diametru. Componentele sistemului – o nouă platformă de foraj Pantera DP1600i, un nou cap hidraulic de rotire RD1840C și unelte noi de rocă LT90 – sunt optimizate pentru a lucra împreună perfect.

Productivitate mai mare – consum redus de combustibil
Sandvik introduce o inovație în termenii forajului cu ciocan de suprafață, care aduce cu sine avantajele acestei tehnologii, ca o alternativă viabilă la forarea cu ciocan de percuție de fund (DTH), la o scară mult mai mare decât înainte. Sistemul de foraj Top Hammer XL extinde gama de găuri executate cu ciocan de suprafață până la 178 mm și reprezintă o metodă de forare mai rapidă și mai eficientă din punctul de vedere al consumului de combustibil. De asemenea, este o soluție eficientă de reducere a consumului de combustibil și, în cele din urmă, a emisiilor de CO2.

Sistem complet optimizat
Toate componentele Top Hammer XL au fost proiectate și fabricate sistemului în Sandviken, Suedia și Tampere, Finlanda. Funcționează perfect împreună și asigură o operare lină și un sistem extrem de productiv, cu rezultate optime de forare. „Un atu esențial al sistemului de foraj Top Hammer XL este acela că toate cele trei componente principale – instalația de foraj, tija de foraj și instrumentele de foraj – au fost revizuite, reproiectate și optimizate reciproc”, a spus Jukka Siltanen, manager linie de produs, Sandvik Mining and Rock Solutions.

Pantera DP1600i
Pantera DP1600i este cel mai nou membru al familiei de platforme de foraj inteligente cu ciocan hidraulic de suprafață Pantera DPi, caracterizată prin rate de penetrare ridicate și opțiuni avansate de automatizare pentru managementul flotei pe baza datelor și optimizarea performanței de foraj. Concepută pentru forarea de găuri de dimensiuni mari, Pantera DP1600i este ideală pentru forajul de producție în cariere mari / exploatări miniere de suprafață.

Noua instalatie Pantera DP1600i are la bază platforma fiabilă și dovedită a seriei Pantera DPi, cu componente-cheie actualizate pentru a satisface nevoile sistemului Top Hammer XL. Împreună cu puternicul cap hidraulic de rotire RD1840C și cu unelte robuste LT90, rezultatul final este o capacitate extremă pentru o dimensiune mai mare a găurilor, fără a crește amprenta fizică a instalației de foraj. Pantera DP1600i oferă cea mai mare putere în clasa sa de dimensiune și poate fi personalizată cu o varietate de opțiuni, pentru a îndeplini cerințe speciale. Instalația de foraj Pantera DP1600i este disponibila cu motoare compatibile cu normele de emisii Tier 3 și Stage V.

MEq
By MEq iunie 14, 2021 18:25

Follow & like us

ADVERTISING

OPINION