Sandvik adaugă foreza rotativă minieră DR410i în gama sa iSeries

MEq
By MEq iulie 17, 2020 09:37

Sandvik adaugă foreza rotativă minieră DR410i în gama sa iSeries

Continuând tradiția de a dezvolta tehnologii inovatoare pentru creșterea siguranței, îmbunătățirea productivității și reducerea costurilor, Sandvik Mining and Rock Technology a introdus foreza rotativă pentru găuri de împușcare Sandvik DR410i.

Compactă, puternică și avansată din punct de vedere tehnologic, foreza Sandvik DR410i este proiectată pentru a oferi o productivitate ridicată în efectuarea forajelor rotative și DTH (down-the hole), cu diametrul de 152-251 mm (6-97/8”), cu un catarg standard care oferă o capacitate primară de trecere de 10 m și o adâncime maximă de 46,6 m. Opțiunea de catarg extins include la rândul ei o opțiune de primă trecere de 14 m, cu o capacitate totală de adâncime de 32,3 m pentru toate diametrele de tub recomandate.

Sandvik DR410i este pregătită pentru automatizare atunci când este echipată cu modulul AutoMine, care oferă funcționalitate atât pentru sarcinile automate on-board și off-board. Această soluție scalabilă (automatizare on-board care mărește eficiența de foraj până la o funcționare completă autonomă) este proiectată pentru a satisface nevoile actuale și viitoare ale clienților din industria extractivă.

Foreza de dimensiuni medii Sandvik DR410i este rezultatul eforturilor inovatoare de proiectare concentrate pe siguranță, productivitate și valoare. Caracteristicile-cheie ale forezei Sandvik DR410i conlucrează pentru a crește productivitatea. Arhitectura sistemului de control inteligent Sandvik (SICA) oferă operatorului feedback în timp real în ceea ce privește performanța și funcționalitatea utilajului, asigurând calitate și consistență de la un foraj la altul.

MEq
By MEq iulie 17, 2020 09:37

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION