Sáez Cranes a lansat noua macara telescopică autoridicătoare HT47

MEq
By MEq februarie 22, 2021 14:56

Sáez Cranes a lansat noua macara telescopică autoridicătoare HT47

În ultimii trei ani, Sáez Cranes a investit timp, efort si resurse economice în dezvoltarea unui nou produs pentru sectorul macaralelor, iar rezultatele s-au concretizat la începutul acestui an, odată cu noul model de macara telescopică autoridicătoare HT47.

Noua macara este modelul top de gamă al producătorului spaniol, având un brat de 47 m si o înălțime sub cârlig de 40,5 m. HT47 a fost conceput pentru a include nu doar toate caracteristicile modelelor concurente echivalente, ci și o serie de inovații, care, fără îndoială, o fac unică pe piață.

HT47 are un turn telescopic si braț hidraulic, elemente ce îi ofera o manevrabilitate excepțională – evita coliziunea cu obstacole, precum copacii sau clădirile din apropiere, dar și încălcarea proprietăților învecinate atunci când este în modul de rotire liberă.

HT47 ridică o sarcina de 1.320 kg la o rază de 47 m și 6.000 kg în spate. În ceea ce privește înălțimea, este capabilă să atingă maximum 40,5 m, fără reducerea curbelor de sarcină. Pentru a face munca operatorilor mai ușoară, mai rapidă și mai sigură, noua macara telescopică autoridicătoare este oferită cu un cârlig cu 2 ramuri, evitând complexitatea tehnologiei cu 4 ramuri.

Acest nou model are două opțiuni de raza de rotire și are capacitatea de a lucra atât monofazat, cât și trifazat, ceea ce reprezintă un avantaj funcțional și competitiv. De altfel, pentru dezvoltarea modelului HT47, producătorul a ținut cont de faptul că în unele locuri în care poate lucra, utilizarea generatoarelor nu este permisă, astfel că operarea monofazată a fost chiar de la început o cerință a proiectului.

HT47 încorporează standard sistem de zonare și telecomandă cu afișaj. Încărcătorul din dulapul electric ce facilitează încărcarea bateriilor. Utilajul este disponibil și în „versiunea 4.0” pentru clienții care necesită acces la distanță. Sáez Cranes a optat pentru folosirea de invertoare Yaskawa, pe lângă o a doua opțiune cu invertoare KEB. În același sens, HT47 are motoare de ultimă generație.

Modernizările aduse noii macarale Sáez au adus îmbunătățiri și în restul gamei de macarale hidraulice autoridicătoare:
– Introducerea tehnologiei monofazate ca standard în toată gama.
– Încorporarea telecomenzii cu afișaj ca standard.
– Sistem integrat de zonare.
– Dulap electric de distribuție nou din fibră de sticlă (aprobat CE/UL).
– Creșterea înălțimii sub cârlig cu o medie de 2 m.
– Creșterea capacităților la vârf și maxime.
– Instalarea tehnologiei cu 2 ramuri în toată gama.
– Opțiunea de lucru în modul ECO (reduce consumul cu 30-40%).
– Diverse viteze de poziționare lentă.
– Motoare de ridicare, rotire și autoridicare echipate cu codificator.

MEq
By MEq februarie 22, 2021 14:56

Advertising

SEARCH SOMETHING

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

OPINION