Indexator lansează sisteme inteligente de rotoare

MEq
By MEq aprilie 28, 2021 17:06

Indexator lansează sisteme inteligente de rotoare

Indexator Rotator Systems AB continuă să dezvolte soluții inovatoare pentru nevoile viitoare ale clienților. Anul acesta, Indexator va lansa sisteme inteligente de rotoare, la care unghiul și viteza unghiului pot fi transmise înapoi la sistemul de control al utilajului. Este un pas important către sistemele semi-automatizate sau automatizate.

Cu o experiență de 40 de ani în fabricarea de rotoare, Indexator are o poziție de lider pe piață. În afară de rotoare hidraulice, compania oferă cea mai extinsă gamă de articulații și amortizoare oscilante pentru majoritatea modelelor de macarale și domenii de aplicare.

Odată cu introducerea pe piață a rotoarelor inteligente, compania face un salt tehnologic important. Cu sistemul inteligent Indexator, brevetat și verificat, poziția rotorului și viteza unghiului vor fi transmise înapoi la sistemul de control al utilajului de bază. Acest lucru permite posibilitatea dezvoltării unui sistem semi sau complet automatizat pentru funcția rotorului.
„Prin utilizarea sistemului rotativ inteligent, operațiile utilajului vor fi mai productive și, prin urmare, mai profitabile”, spune Emma Forsgren, manager tehnologic la Indexator.

Instrument de diagnosticare încorporat în sistem
Pe lângă determinarea poziției rotorului și a vitezei unghiului, senzorul are, de asemenea, o paletă de coduri de diagnostic care este trimisă înapoi către sistem. „Din motive de siguranță, senzorul trimite și semnale redundante către rețeaua CAN-BUS”, spune Emil Hörnberg, inginer-sef pentru proiectul de dezvoltare a rotorului inteligent.

Disponibil în interfața standard a rotoarelor Indexator
Indexator are o experiență îndelungată în dezvoltarea de soluții pentru OEM și, prin urmare, înțelege importanța compatibilității. Un avantaj al sistemului rotativ inteligent este că este disponibil în interfața standard a rotoarelor Indexator, către vârful macaralei, ceea ce elimină sau minimizează nevoia de reproiectare a hardware-ului. „Pe lângă utilizarea standard a interfeței, am dezvoltat și protocolul Indexator J1939 CAN, care, în plus, minimizează pragul de implementare a sistemului”, mai spune Emil Hörnberg.

MEq
By MEq aprilie 28, 2021 17:06

Advertising

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

Subscribe to Newsletter

OPINION