Revoluția echipamentelor MB Crusher în proiecte de instalare de conducte de gaz și apă sau fibră optică și telefonie

MEq
By MEq octombrie 16, 2019 18:28

Revoluția echipamentelor MB Crusher în proiecte de instalare de conducte de gaz și apă sau fibră optică și telefonie

Sursele de energie sunt o problemă crucială pentru toate guvernele și un subiect discutat în majoritatea sectoarelor de afaceri. De peste douăzeci de ani, MB Crusher lucrează alături de companiile implicate în proiecte de excavare în întreaga lume, companii care execută șanțuri pentru conducte de gaze, apeducte, linii electrice, rețele de telefonie și fibre optice sau proiecte noi de energie regenerabilă. Cu un puternic spirit inovator, compania italiană a revoluționat industria atașamentelor pentru excavatoare și a transformat punctele slabe ale unui sector în avantaje competitive, cu un impact minim aspura mediului.

Obiectivul MB Crusher a fost dintotdeauna proiectarea și construirea de atașamente pentru utilaje care să faciliteze fluxul de lucru pe șantiere (în special pentru săpături și executarea de șanțuri), făcându-le cât mai independente și profitabile.

Întregul sector este, de fapt, în centrul unei transformări globale și este important să fii un jucător activ, atât din punctul de vedere al rentabilității, cât și al grijii față de mediu. Este și cazul a numeroase companii, care au găsit în echipamentele MB Crusher cele mai bune soluții de lucru, indiferent de condițiile de muncă (mai mult sau mai puțin extreme).

Una dintre cerințele de bază ale companiilor specializate în excavare și săparea de șanțuri este aceea de a prelucra materialele excavate cât mai aproape de șantier și de a le reutiliza la reumplerea/acoperirea șanțurilor, odată ce conductele sau liniile electrice/fibră optică au fost așezate. Până acum, soluția era transportul materialului excavat către o stație de concasare/sortare mai mare, apoi reîncărcarea acelui material într-un camion și transportul lui înapoi pe șantier. Acest lucru implică însă deplasarea vehiculelor grele în traficul aglomerat, emisii mai mari de noxe, un consum mai mare de combustibil pentru transport, un impact mai mare asupra zonei respective și asupra oamenilor și, în cele din urmă, costuri totale mai ridicate. Pe șantierele mari și izolate, stațiile de concasare/sortare statice sunt instalate cât mai aproape, însă și în acest caz tot este necesară deplasarea vehiculelor de transport și a materialelor.

Echipamentele atașate MB Crusher inspiră însă o logică diferită:
– Prin proiectarea și construirea de atașamente de concasare și sortare puternice, portabile.
– Printr-o idee de ultimă oră ce presupune aducerea soluțiilor direct pe șantier, eliminând nevoia de a transporta materialul excavat în diferite locații.
– Prin tehnologia echipamentelor MB, care pot fi utilizate imediat și montate direct pe utilaje la fața locului.

Echipamentele MB Crusher asigură o utilizare imediată și autonomie, incluzând o mentenanță fără prea mult efort. Cupele de concasare MB lucrează prin colectarea materialului excavat anterior, concasarea lui și reducerea la dimensiunea dorită. La rândul lor, cupele de sortare MB Crusher pot cerne materialul concasat obținând un material de reumplere mai fin, ce poate fi reutilizat imediat pentru acoperirea sectoarelor excavate. Totul se face direct la fața locului, eliminând necesitaea folosirii unor utilaje mai mari care presupun un spațiu extins pentru funcționare. Astfel, rentabilitatea profitului este asigurată.

Avantajele sunt evidente și sunt valabile în orice context, de la șantierele de construcții izolate până la cele din centrele urbane aglomerate, de la săpări de șanțuri în zone greu accesibile până la lucrări utilitare ce presupun o precizie ridicată dictată de anumite restricții, inclusiv căi de acces/drumuri al căror trafic nu poate fi blocat.

Mediul șantierului (natura materialului excavat și refolosit) este un alt subiect delicat și important căruia departamentul de cercetare și dezvoltare al MB i-a dedicat resurse însemnate de dezvoltare. „Ceea ce propune MB Crusher – spune Diego Azzolin, director de producție – este prioritatea menținerii unui echilibru al zonei, păstrând-o cât mai nealterată prin faptul că același material excavat e reutilizat pentru umplerea ulterioară. Acest aspect a fost extins și la nivelul orașelor și locuitorilor acestora, care sunt afectați adesea de praf, vibrații și de închiderea temporară a drumurilor obișnuite.”

Capacitatea producătorului italian MB Crusher de a crea echipamente care să revoluționeze și de pe urma cărora să beneficieze șantierele a contribuit și la apariția unei noi generații de freze cu tambur. Frezele cu tambur MB Crusher sunt singurele de pe piață care folosesc sistemul Direct Drive Twin Motor. Acest sistem îi permite frezei să beneficieze de un cuplu independent pentru fiecare tambur, în funcție de rezistența pe care o opune materialul pe care se lucrează. În timp ce sistemul Power Boost amplifică forța frezei cu tambur, sistemul No Torsion reduce stresul indus la nivelul brațului utilajului purtător și, prin urmare, reduce uzura utilajului și necesitatea de întreținere.

Pentru a reduce timpul și costurile, capetele frezei cu dublu tambur sunt ușor de înlocuit direct pe șantier, în mai puțin de o oră, fără a necesita tehnicieni specializați. Montate pe un excavator, frezele oferă precizie de tăiere, o adâncime de frezare constantă și reducerea deșeurilor. Echipamentul include trei kit-uri de bază: un dispozitiv de reducere a temperaturilor înalte, un kit de rotație al frezei cu tambur (ce poate fi utilizat direct din cabină) și un kit de protecție a tamburului, ce contracarează praful atunci când se lucrează în zone locuite sau în medii închise.

MEq
By MEq octombrie 16, 2019 18:28

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

SEARCH SOMETHING

OPINION