Putzmeister a revizuit seria BSA 1000 de pompe de beton

MEq
By MEq august 24, 2020 18:27

Putzmeister a revizuit seria BSA 1000 de pompe de beton

Putzmeister oferă o gamă completă de pompe staționare de beton și pompe montate pe șasiu remorcabil – de la gama compactă de pompe multifuncționale BSA 1000 (nume dat de cursa pistonului în mm) până la pompele de înaltă presiune din gama BSA 14000, care pot pompa beton până la înălțimi de peste 600 m. Acum, gama 1000 a fost complet revizuită.

Pulverizarea betonului, umplerea piloților forați, construcții în centre urbane, construcția de tuneluri, precum și tot felul de operațiuni rapide și flexibile pe șantierele de mici dimensiuni sunt doar câteva dintre posibilele aplicații ale noilor pompe de beton BSA 1005 și 1006. Putzmeister oferă aceste pompe de beton montate pe șasiu remorcabil într-o platformă integrată; cu acționare electrică sau cu motoare diesel.

Motoare prietenoase cu mediul
Motorul diesel Deutz Stage V cu 3 cilindri, puternic, dar puțin poluant, destinat pentru piața europeană, dezvoltă o putere de 55 kW. Pompa cu dublu piston are o lungime a cursei de 1000 mm și un diametru al cilindrului de 180 mm, ce poate furniza până la 64 m³ de beton pe oră la o presiune maximă de 70 bar. Numeroși clienți caută fie o rată de livrare mai mare, fie o presiune mai mare de livrare. Pentru aceasta, Putzmeister oferă modelul BSA 1005 D care asigură presiuni mai mari, în timp ce modelul BSA 1006 D este optimizat pentru rate de livrare mai mari. Spre deosebire de vehiculele moderne, motorul diesel Deutz nu necesită aditiv AdBlue, iar regenerarea se face în timpul rulării. Cu acest motor Stage V, pompele de beton BSA 1005 și BSA 1006 pot fi utilizate fără restricții în toate țările UE și Elveția. Pentru lucrări de construcții de tuneluri sau stații de beton prefabricate, ambele modele sunt disponibile în versiunea cu motor electric de 45 kW.

Noul sistem de control Ergonic 3
Sistemul de control inteligent reduce automat turația motorului când rulează la ralanti, economisind astfel combustibil și reducând zgomotul. Cu sistemul Ergonic 3.0, noul model de pompă 1000 necesită cu 30% mai puțin ulei hidraulic decât modelele anterioare, reducând astfel costurile de operare ale utilajelor. Pompele de beton montate pe remorcă și mixerele de beton pe șasiu de camion Putzmeister dispun de un panou de control (tastatură) ergonomic, bine cunoscut, cu un aspect intuitiv și LED-uri în 4 culori care simplifică procesul de control, chiar și atunci când operatorii poartă mănuși groase. Operatorul va regăsi toate comenzile poziționate ergonomic pe o parte. Iar telecomanda wireless ușoară, dar robustă, îi va oferi operatorului și mai multă libertate. Totodată, chip-ul iLog oferă o protecție împotriva utilizării neautorizate. Telecomanda permite ajustarea ratei de livrare de la 0 la 100%. Există, de asemenea, o conexiune inteligentă USB de încărcare, unde operatorul își poate încărca smartphone-ul.

Configurație flexibilă
Gama BSA 1000 este concepută pentru a permite o varietate de variante de echipamente, precum sistemul central de lubrifiere, kit-ul de curățare cu pompă de apă de înaltă presiune și curățitorul de înaltă presiune, vibratorul de pe grilajul benei de alimentare pentru betoanele vâscoase, dar și luminile LED care asigură o iluminare optimă a pâlniei. O caracteristică nouă a pompelor de beton pe șasiu de remorcă (din această clasă de dimensiuni) este protecția pliabilă la stropire a benei de alimentare, care este deja familiară (în multe țări) la pompele de beton montate pe camion. Din rațiuni de întreținere, Putzmeister Connected Service reduce timpii de depanare, datorită posibilității de conectare la utilaj a tehnicianului de service.

MEq
By MEq august 24, 2020 18:27

Advertising

Follow Us

Visit Us On TwitterVisit Us On InstagramVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Pinterest

Subscribe to Newsletter

OPINION